| Caarroolliinnaa a întrebat:

Cat pot lua pentru un Xiaomi Redmi 9 la amanet?

4 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Intre 35% si 40% din valoarea lui nou din magazin (40% cu extrem de mult noroc). Asta doar daca este in stare buna si nu are sparturi/crapaturi/zgarieturi.

| Colericul a răspuns:

130,maxim 150 de lei dacă arata foarte bine. Mai bine îl pui la 250 pe OLX

| Demetria2001 a răspuns:

Salut!
Există să primești 95% din valoarea telefonului doar ca sunt anumite condiții, încearcă la https://zeusamanetrahova.ro/? gad_source=1&gbraid=0AAAAAoRgwy6AizvVFJUXEH7_jcyDbgmx4
Depinde dacă este folosit sau nu telefonul respectiv ( în special dacă este deteriorat)?

| siriusblack98 a răspuns (pentru Demetria2001):

Ai fost tu personal la zeus amanet si ai primit 95% din valoarea telefonului? Sau iei reclama aia de 2 bani ca fiind adevarata? Eu cunosc personal patronul amanetului respectiv din Rahova si cunosc foarte bine si ce preturi practica/ofera ca a fost vecin cu mine cand stateam in Bucuresti si i-am vizitat afacerea de cateva ori cand am fost in zona. Tu o sa vezi 95% pe un telefon in stare buna la zeus amanet sau la orice amanet cand o sa zboare porcii laughing Hai sa iti explic eu cum functioneaza orice amanet:

1. Un amanet NU are cum sa iti ofere 95% din valoarea produsului nou deoarece ei trebuie sa faca profit ca sa functioneze. Si NU, nu cumpara nimeni un telefon de la amenet cu 990 lei daca nou in magazin cu garantie 2 ani este 1000 de lei sa stii si stiu si ei asta.

2. Amanetul ca sa vanda lucruri trebuie sa vanda SUB pretul de nou din magazin al lucrurilor si cu destul de multicel chiar, altfel lumea nu le cumpara.

3. Amanetul plateste taxe pentru tot ce cumpara si vinde + nu le convine sa stea mult cu produsele pe stoc deoarece se devalorizeaza de la o luna la alta (electronice si electrocasnice in special) deci marja de profit trebuie sa fie mare iar pretul de achizitie mic ca sa isi permita sa functioneze practic.

Întrebări similare