| Ion976 a întrebat:

Cate semnaturi trebuie sa aibă o petiție ca să fie luata în considerare de stat?

10 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

De cine de stat? Nu există o entitate numită stat, la care poți să adresezi petiții colective.

| gabicoo a răspuns:

Cam 20 de cărți de telefoane!

| Ion976 explică (pentru gabicoo):

Pai dacă îs deja 26237 de semnături oare câte mai trebuie?

| suntserios a răspuns (pentru Ion976):

Daca e vorba de o administrație centrala, adică parlament ai nevoie de 100.000 semnături de la populatia cu drept de vot din cel puțin 25% din județe fiecare județ având minim 5000semnaturi.
Atenție petițiile online nu au nicio valoare, vorbim de 100.000 semnaturi fizica sau semnături electronice cu semnătura electronică oficială.

Daca e vorba de vreo administrație locală parca aveai nevoie de 5% din semnăturile celor cu drept de vot din respectivul oraș, comuna, județ.

Daca tu vorbești de 26237 semnături de pe vreo petiție online nu ai nicio valoare și petiția in sine nu are absolut nicio valoare juridica

| Ion976 explică (pentru suntserios):

O e petiție online, da. Nu știu din ce județe ori fi, și câte or fi pe judet. Nu era a mea petiția dar sprijineam și eu prim distribuirea link-ului ei la cât mai multe persoane. Era o petiție pentru legalizarea canabisului medical în România.

| suntserios a răspuns (pentru Ion976):

Tot ce e pe site ul ăla nu are nicio valoare. Pot fi și 1 milion de semnături.

| ArmmAndArmm a răspuns (pentru Ion976):

In cazul acesta, câștigă doar site ul, din traficul de persoane ( care l accesează ) ad uri etc și persoana care ți a dat link ul. Traficul adus de ei se monetizează pentru EI. Tu. ai rămas doar cu așa zisul,, vot " și,, speranță,,.
PS: și eu am votat, și multă lume, dar ne am dat seamă că in real life... e altceva. Dorința noastră, a poporului este una mare, dar nu se poate, atâta timp cât cine are putere in jurul lor, face bani mulți. happy

| Brizbriz a răspuns:

O petitie nu e luata in considerare de nici un stat din lume, cineva o citeste, si cu asta basta
dupa Brexit au facut o petitie care a strans 3 milioane de semnaturi, din cauza ca dupa ce s-a terminat votul, JIGODIILE CARE AU MINTIT CU NERUSINARE nu au mai trebuit sa minta, si au intors-o (auzi, unul a spus PE FATA ca banii trimisi la UE se vor duce ca ajutor pentru batrani, dupa aia "eu nu am spus asa ceva", si astia au aratat filmari cu el in timp ce declara aia sus si tare)
iar pe statul englez i-a durut fix in cot
iar dupa aia s-au trezit ca nu mai au camionagii, ca toti pe care ii aveau au plecat, iar englezoii nu prea practicau "sportul asta"

revenind, o petitie online e IGNORATA TOTAL SI ABSOLUT
motivul e simplu: se poate face un bot, care iti baga 99 de miliarde de semnaturi... pe ora