| SERIALS a întrebat:

Ce credeti despre Cashback-ul italian?
Guvernul italian vrea sa faca ca economia sa se imbunateasca si au adoptat niste masuri contra la evaziunea fiscala.
Este nevoie de identitate digitala, te inregistrezi pe o aplicatie si trebuie sa ai minim 50 tranzactii (online nu se considera) si vei primi 10% din bani inapoi. Plus la asta exista si Lotteria degli scontrini (loteria bonurilor), de fiecare data cand platesti cu cardul intrebi la magazin sau unde esti daca au aderat la loterie, daca da atunci iti prezinti codul tau unic. Mai exista si Supercashback, primii 100 000 de persoane care intra in clasifica cu cele mai multe tranzactii in 6 luni (ianuarie-iunie 2021) primesc 1500 euro.

Ce parere aveti despre metoda italiana? Ar fi fain sa fie si in Romania? Este o lupta continua intre populatie ca sa intre in clasifica.

2 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Din ce stiu eu italienii au si masuri mai evoluate contra evazionistilor si hotilor si anume s-a constat ca ai ridicat case, ti-ai luat masini, ai conturi ascunse etc fie ca pe numele tau sau ale bunicii de 80 de ani care are o pensie de 800 de euro si casa de 2 milioane de euro pe numele ei, se confisca, la noi daca tara e condusa de hoti, hotii s-au pus la adapost.
Imi par ok masurile italienilor, una o avem si noi si anume loteria bonurilor!

| SpiridusulTuca a răspuns:

Eh nu stiu, o sa vedem. Normal nu e ok sa se ocupe guvernul de tehnologie ca habar nu au de securitate