|

Ce credeți despre creșterea acesta a lumii informatice? Toți se fac programatori, majoritatea din licee merg pe IT, credeți ca o sa fie ca in trecut cu economiști? Sau ca acum ceva timp cu ingineri și avocați?

6 răspunsuri:
| a răspuns:

O sa prospere in continuare. Asta e viitorul, informatica isi "baga nasul" peste tot fie ca vrem fie ca nu. Industria e informatizata, calculatoare peste calculatoare, toate comenzile sunt la o tasta distanta.

Nu stiu cum a fost in trecut cu economistii sau inginerii si avocatii dar informatica nu o sa moara daca asta intrebi. Se cere tot mai multa forta de munca in domeniu deoarece lumea pleaca de la o firma la alta in cautarea unui salariu mai mare. E un domeniu flexibil in care poti sa ai pretentii si toate cele. Nu-ti convine aici, te duci la vecinu care iti da cu 500 de lei, 1000 de lei in plus. Dupa pleci si te duci la altul si tot asa. Poti sa te faci freelancer ( dezvolti aplicatii singur si le vinzi pe bani, esti propriul tau sef practic ) etc.

| a răspuns:

Programatorii buni sunt la fel de cautati ca doctorii buni, cu diferenta destul de semnificativa ca nu au nevoie de studii sau de licente ca sa se angajeze cu un salariu foarte bun, motivul e ca talentul real la programare e foarte rar

iar pana nu v-a aparea o solutie alternativa, chestia asta nu o sa se schimbe, EVAH!

| a răspuns:

Nu stiu de ce ai impresia ca toti se fac programatori. marea majoritate nu se fac programtori. Sub 1% se fac programatori.

| a răspuns (pentru Rd79):

Majoritatea merg spre domeniul IT dar puțini sunt aia care reușesc!?

| a răspuns (pentru PeeWee96):

Nu majoritatea, poate 1 din 10 merg la mate info in liceu. Din ei poate 1 din 10 (cam 1-2 pe clasa) ajung programatori.

| a răspuns:

Nu toti se fac programatori. Daca ai auzit intr-un cerc mai mare de oameni ca vor sa se faca programatori nu inseamna ca toti din Romania vor. Multi si viseaza in tara noastra. Se lauda si ei, ca acum e cool sa fii programator.