|

Cine ma poate ajuta cu sfaturi despre bitcoin? Orice sfat e bine venit mai ales de la cei care au bitcoin

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Asa zic mulți, vai gata...si dupa câțiva ani cand il vedem la 100. 000ce o sa mai ziceți, vai de stiam...

10 răspunsuri:
| a răspuns:

Cel mai bun sfat e sa fugi de el. A trecut perioada bitcoin. Nu mai rentează sa îl minezi și prețul e extrem de jos.

| a răspuns (pentru GabrielGL):

Pentru asta trebuie insa sa faci acum 2 chestii.

1. Investesti foarte mult in echipament de minat si nu ai nicio garantie ca iti vei scoate investitia.

2. Cumperi bitcoin fara a avea vreo garantie ca o moneda nereglementata de nimeni va creste sau nu.

Pe scurt, te lipsesti de niste bani acum pe care poate, poate ii vei inmulti vreodata. Cine e dispus, e invitatul meu.

| a răspuns:

Am sa fiu sincer cu tine, fara a vrea sa te supar, perioada cu monede digitale a fost anul trecut, acum nu prea are relvanta sa investesti in monede digitate, mai ales in bitcoin, din mai multe motive.
In primul si primul rand, uita-te la fluctuatiile din piata, nu sunt mari, sunt foarte mici, valoarea fiind constanta, mai creste putin, apoi scade la fel, deci daca investesti trebuie sa bagi o suma foarte mare de bani, peste 20.000 euro pentru a face macar 500-600 euro pe luna, lucru extrem de risanct si fara sens, plus ca exista posibilitateaa la fel de mare sa pierzi investitia,.
In al doilea rand, piata nu va mai creste ca mai demult pentru ca lumea si-a pierdut increderea in bitcoin dupa cadere anul trecut, asa ca daca nu investeste lumea, nu are cum sa creasca, doar sa scada, deci generatoare de pierderi.
In al treilea rand, cei de la conducerea bitcoin, au dat verdictul cum ca monedele digitale vor fi folosite DOAR, repet, DOAR ca metoda de transfer a baniilor mai rapid, in loc sa stai dupa banca, transferi prin BITCOIN/alta moneda, deci e ca si cum ai vrea sa investesti in Euro acum, cumperi Euro cu lei si te astepti sa creasca, inutil, asa e si acum cu bitcoin si alte monede digitale. Nu mai pot fi folosite strict ca scop pragmatic de investitie, ci doar de uz, pentru transfer, etc.

| a răspuns (pentru anonim_4396):

1. vrei sa spui ca moneda a fost folosita pe post de lovitura de bursa in decembrie 2017, adica la bursa sunt niste mecanisme de control, bicoin-ul nu le are, asa ca cineva a crescut valoarea, incet incet, moment in care s-a investit o tona si de altii cand au vazut ca, creste valoarea, iar asta a crescut valoarea si mai mult, si cand a ajuns la 19000$ un bitcoin au vandut tot, tot prin mecanisme on-line care nu au fost limitate/controlate de nimeni... am auzit pe cineva care avea 1. 5milioane euroz in bitcoin si apoi avea praful de pe toba, mai ales ca au fost multi care nu au vandut nici cand a fost clar ca doar o sa scada, pentru ca nu erau brokeri de bursa sa inteleaga ceea ce vad si au sperat ca o sa mai creasca

cu alte cuvinte e EXTREM de riscanta investitia in bitcoinz

2. "conducerea bitcoin" NU poate da nici un fel de ordin celorlante crypto-monezi, pentru ca nu sunt ale lor, in plus pe dark-web in continuare se poate cumpara rahat cu bitcoinz, am verificat chiar in momentul asta MARET... deci e praf in ochi

| a răspuns:

Sfaturi in ce directie?
cum sa minezi?
cum sa iti deschizi cont?
ca poti sa platesti pe dark web, SHlT ABSOLUT ILEGAL pentru ca nici o tranzactie nu poate fi urmarita?
etc.

| a răspuns (pentru CarcotasulVesel):

De tranzactii ce nu pot fi urmarite nu e chiar asa, au spus-o si serviciile secrete daca vor stiu de unde au pkecat Btc si unde se duc, urmaresc dispozitivele si se mai aude lunar ca confisca btc din spalare de bani, droguri rapiri deci nu va bazati pe ilegalități...

| a răspuns (pentru GabrielGL):

Tot am raspuns unuia care vroia sa puna pe YT videoclipe luate de pe tor

intra pe tor si cauta red room

daca tu imi spui mie ca aia pot umari o tranzactie care e folosita pentru plata unei torturi... REALE, atunci trebuie sa vii cu niste dovezi foarte clare, altfel NU TE CRED!

| a răspuns (pentru CarcotasulVesel):

Serviciile secrete de telecomunicatie pot vedea si bloca un block cauta pe net nu vorbesc în neștire, tot ce onlain e si poate sa fie urmarit de cineva nu stiu cui si cine dar pot...

| a răspuns (pentru GabrielGL):

Mama, ti-am dat un exemplu ABSOLUT CRISTAL CLAR de chestie care daca ar fi urmarita ar fi inchisa INSTANTANEU
iar tu vii cu "bloca un block" adica sa blochezi blocatul... NU?
onlain CE E AIA?!? poate ONION, de la ceapa in engleza

concluzia, M-AI CONVINS, nu numai ca esti pe dinafara, dar te bagi ca musca in lapte ca tu crezi ca stii mai bine, mai ales ca ai schimbat subiectul de la bitcoins la tor, si e ABSOLUT EVIDENT CA *NU* STII CE E AIA TOR!

tot nu te-am convins, EU TI-AM CERUT UN LINK CU DOVEZI, AI UNUL? NU? atunci LASA-TE DE SPORTUL ASTA, MULT PREA MULT PENTRU TINE!

byeBYE!

| a răspuns:

Cumpără xat poti pierde i-ați un portofel dit Ledger si cumpara monezi ieftine tinele 5-10ani si dupa vorbim, poti cumpără si Btc. can va fi implementat ca plata in locul Fiat., Btc va exploda si acolo e bine sa fi la start, deci investeste cat poti pierde si nu te descuraja.