Întrebare recomandată |

Credeti ca piata imobiliara va scadea semnificativ? Sunt in cautarea unei case, insa nu stiu daca sa astept ar fi o idee buna. Daca ar scadea preturile considerabil sa merite asteptarea sau nu.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ramai activ pe preturi, consulta un analist financiar sau google, aia stiu cum sta treaba si cand merita sa te bagi pe felie cu locuinta

| a răspuns:

Depinde mult daca va mai fi inca o carantina in toamna/iarna, in opinia mea cred ca va fi, ca urmare preturile vor scadea sau vor fi instabile in orice caz. Pe vremuri de criza/pandemie oricum nu e foarte intelept sa cheltui foarte multi bani, mai bine astepti un an. Cel putin eu asta as face.

| a răspuns:

Nu prea vezi analize de genul, pentru ca toata lumea e focusata pe altceva in acest moment. Este o cale simpla prin care poti afla chestia asta, analizeaza evolutia crizei, priveste atent orice stire din domeniul economic sau aprofundeaza chestiunea asta. Totul tine de cum va evolua criza, daca o sa fie din ce in ce mai rau, cel mai probabil vei obtine o locuinta la un pret redus.