anonim_4396
| Anonim întreabă:

Credeti ca pot avea mai multe joburi in același timp? Sunt o fire mai "instabila" sau mai bine zis"mutabila", ma plictisesc repede și ador sa fac mai multe lucruri in același timp, am 20 de ani, o sa devin curând educatoare și as vrea și altceva pe lângă asta, sa am si meseria de cântăreața, nunți, botezuri, sa am si un atelier de expoziție, arta, designer etc, sau coafor, îmi place mult arta si sa machiez, ador, dar si sa socializez foarte mult, vreau sa arat ce pot si ma gândesc dacă s-ar putea sa fac mai multe lucruri in același timp

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim explică:

­stiu oameni care au un job si care in timpul liber mai fac si alte chestii pentru bani sau ca hobby. daca pot ei, nu vad de ce nu ai putea si tu. noroc

| Anonim explică (pentru anonim_4396):

Mulțumesc

| Anonim explică (pentru anonim_4396):

­cu placere

34 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ai mai pus întrebarea asta de pe alt cont TPU. Este o întrebare cam instabilă.

| DemonLord a răspuns:

Mhm faci tu toate meseriile din lume...da' te-ai întrebat dacă ai timp de ele în același timp?

| johnnny123 a răspuns:

Păi din întrebările tale rezultă că tu te consideri extrem de competentă, talentată, realizată (și mai ales modestă, aș adăuga eu). Ce nevoie mai ai de sfaturi de la niște oameni care nu se laudă cu asemenea calități?

Dacă ești atât de extraordinară pe cât te crezi, ar trebui să te descurci fantastic.

P.S. Firea aia pe care tu o numești "mutabilă" sau "instabilă" se numește de fapt "neserioasă"

| Anonim explică (pentru johnnny123):

Nu ar trebui sa te simți stânjenit/a de întrebarea pe care am adresat-o, nu s așa laudaroasa, nici pe aproape, crede ma și ai mare dreptate, însă am învățat ca e bine sa vizualizezi și ce au ceilalți de spus, oameni care poate au lucrat in domenii, eu sunt la început de drum și voiam sa văd părerea oamenilor care au lucrat in diferite domenii, ce considera, bineînțeles ca ma descurc extraordinar, însă din curiozitate m-a tentat sa aflu și părerea personalor care au lucrat și poate oferi un sfat sau o încurajare! O zi frumoasawinking

| Anonim explică (pentru anonim_4396):

Și ps: documentează te și tu putin ce înseamnă un om neserios și după iti poti da cu părerea ok? Dacă iti dorești mai mult de la viața și iti place sa te modelezi pe mai multe activități fiindcă ai mai multe pasiuni înseamnă ca esti neserios? Îmi pare rău, însă…învață sa nu ti mai dai cu părerea când frustrarea și necunoștința de cauza iese la iveală! Numai bine! laughing

| johnnny123 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu mă simt stânjenit absolut deloc de întrebarea ta. Tu ar trebui să te simți stânjenită de faptul că ești atât de vanitoasă și elogioasă cu propria persoană.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru anonim_4396):

Interesant, tu ti ai raspuns la intrebare, super, sau cui ai vrut sa i scrii?

| Anonim explică (pentru johnnny123):

Ma simt foarte bine!happy

| johnnny123 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt convins. Și ăsta este un simptom al problemelor pe care le ai.

| Anonim explică (pentru johnnny123):

Singura problema de aici esti tu laughing eu nu am probleme, reglează te și după te las sa comentezi!

| johnnny123 a răspuns (pentru anonim_4396):

"îmi știu capacitățile și valoarea fiindcă am dovedit cam cât pot și am observat ca uneori chiar n-am limite"
"vreau sa primesc și mai mulți bani și sa-mi placa"
" îmi place sa-mi arat calitatile"
"vreau sa fiu educatoare, cantareata, sa lucrez intr-o firma la birou, sa am si un atelier de expoziție, arta, designer etc, sau coafor, îmi place mult arta si sa machiez, ador, dar si sa socializez foarte mult"

Dar ai dreptate, eu sunt problema. Nu faptul că ești o persoană care se supraevaluează în mod grosolan și care nu are niciun plan concret de a face ceva, dar știe că vrea "mulți bani".

| Anonim explică (pentru johnnny123):

Da, ai o problema fiindcă nu m-am supraapreciat, ci căutam sfaturi la început de drum, nu am spus ca am ajuns cineva, am spus ca vreau sa încep sa fac anumite lucruri și eram curioasa de anumite sfaturi de la oameni din diferite domenii, dar se vede ca esti prea îngust la mine și plin de răutate, oamenii ca țin nu au nimic bun in ei, ca sa stii, nu ma interesează absolut deloc părerea ta, eu dacă am ceva de arătat, o fac, am dovedit destule, nu sunt genu care spune multe și nu face, ci contrar, e prima data când îmi expun calitatile, nu ma cunoști, așa ca nu comenta, in loc sa încurajezi un om, critici fără sa cunoști, asta te face un om fără pic de valoare, asta esti! O zi frumoasa sa ai

| johnnny123 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba spui că ești la început de drum, ba spui că ai dovedit destule. Cele două se cam bat cap în cap. Dacă ești abia la început de drum, ce ai apucat să dovedești? Sau, mai bine spus, ce ai dovedit care să te ridice mult deasupra celorlalți, așa cum ai tu impresia că ești?

Apoi spui că este prima oară când ți-ai expus calitățile, dar pe 6 noiembrie scriai "Eu ca și persoana sunt capabilă de orice, am dovedit asta de n ori, pot sa fac ca-n orice, sunt talentata, ambitioasa, curajoasa ". Deci nu este deloc prima oară, este o chestie pe care ai făcut-o în repetate rânduri (motiv pentru care am și decis să-ți răspund).

Apoi spui că nu te interesează absolut deloc părerea mea, dar te chinui să-mi dai răspunsuri pline de ofuscare.

Dacă ai avea capacitatea să analizezi mai profund și mai detașat răspunsurile mele, ai vedea că de fapt sunt foarte folositoare și nu sunt date cu rea intenție. Ceea ce încerc să-ți explic sunt două lucruri foarte importante în viață:

1) Încearcă pe cât posibil să te autoevaluezi cât mai obiectiv. Cu cât ai o imagine de sine mai realistă, cu atât îți poți plănui traseul în viață mai bine. Dacă crezi în mod fals că "nu ai limite", că ești ultra-talentată si că ești capabilă să muți munții din loc, vei avea un șoc când te vei întâlni cu primul bolovan care refuză să se dea la o parte.

2) Nu-ți ridica niciodată în slăvi calitățile în fața celorlalți. Nici în fața cunoscuților din viața reală, nici în fața necunoscuților de pe internet. Nimic bun nu rezultă vreodată din asta. Dacă acele calități sunt reale, ele vor fi remarcate de ceilalți atunci când se manifestă, deci nu este nevoie să le pui pe tapet. Iar dacă nu sunt reale și te lauzi cu ele, atunci toți ceilalți te vor privi ca pe o persoană goală și penibilă.

O zi frumoasă îți doresc și ție!

| johnnny123 a răspuns:

Wow, ce atac măiastru.

M-ar fi durut foarte tare dacă nu ar fi venit de la autoarea întrebării "Am doi pori mariti pe un obraz recent. Mai e ceva de facut sau sunt blestemata sa traiesc cu ei?"

| cosmogirl a răspuns (pentru johnnny123):

Intrebarea e clar pusa cu putina intentie de glumita, Ioane. Cred ca incerci sa o copiezi pe Jasmina, ca numai la aia am mai vazut atata rautate indreptata spre copilasi.
Cate mingi ai spart anul asta, tataie?

| johnnny123 a răspuns (pentru cosmogirl):

"Rautate indreptata spre copilasi"

"Copilașul" de aici are 20 de ani și a postat cel puțin patru întrebări în care-și ridică singură în slăvi multitudinea de calități fantastice pe care le posedă.
Nu am nici o problemă cu oamenii la început de drum care pun întrebări despre carieră. Am în schimb o problemă cu oamenii care încep cu "Sunt fantastic de talentat iar calitățile mele nu au limite".

Cât despre "înmuiat cucul", ai greșit publicul. Poate că te-ai simți mult mai confortabil dacă ai face glume de șantier care-ți exprimă frustrările sexuale și nivelul pe un șantier adevărat.

| Anonim explică (pentru johnnny123):

Eu zic sa ti faci de lucru sau sa faci ceva util in loc sa critici, ca oricum nu ai zis nimic corect din tot ce scrii continuu? cred ca asta faci toată ziua, stai și dai răspunsuri prin care iti arați frustrarea legată de propria persoana, știu cum sunt ce sunt și ce am făcut, am adresat întrebarea pentru oameni capabil sa răspundă, nu pentru tine, baga te la somn poate iti revii!

| johnnny123 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ok, păstrează-ți atitudinea asta de superioritate complet nefondată și anunță-ne peste câțiva ani în ce stadiu se află cariera ta.

Sunt convins că toți oamenii cu care vei intra vreodată în contact vor fi foarte fericiți să interacționeze cu o persoană care crede că este un talent fără limite.

| Anonim explică (pentru johnnny123):

Ma amuza oricum ce zici, complet ireal, mai bine te ai ocupa de "cariera ta" și nu ti ai mai baga nasul unde nu trebuie, pa laughing laughing

| Anonim explică (pentru johnnny123):

Ai cont de TPU din 2011 se vede ca jumate din viața asta ai făcut, ai stat și ai comandat aiureli și acum esti bun de nimic și ti arunci răutatea in alți oameni, eu măcar vreau sa fac ceva cu viața mea, nu sa am frustrări ca tine, e treaba mea cum sunt, stai chill, la ce răspunsuri ai dat sa speram ca ai 10 ani.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Eu am doua job-uri in it, unul full-time si unul part-time.
La inceput mi-a fost mai greu, fiindca nu stiam cum sa-mi impart timpul, avand si un catel care trebuie plimbat zilnic, nevrand nici sa ma las de hobby-uri.

Cu timpul m-am obisnuit si mi-am aranjat programul astfel incat sa imi plimb cainele linistit, sa am o ora-doua de cantat la chitara si sa mai fac exercitii fizice de cateva ori pe saptamana.

Daca am putut, ai sa poti si tu. Trebuie doar sa le iei treptat si sa iti acorzi timp sa iti faci un program.

| Anonim explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Mulțumesc mult

| Lukasssz a răspuns:

Nu merita, cel putin aici in Romanica

| FreddieM a răspuns:

Eu zic ca e posibil. Deși nu le-aș nu-mi chiar,, joburi" celelalte pasiuni, exista posibilitatea unui potențial câștig. Fa asa. Cauți un job sigur, care-ți asigura întrările lunare necesare traiului, apoi pe baza celorlalte pasiuni (competențe) în timpul rămas poți sa te dezvolți foarte frumos. Fa-te puțin cunoscuta pe social, ofera servicii de make-up sau coafura pentru ceremonii, de exemplu, oferi unul gratis la doua făcute, sau dacă vine cu trei clienți are unul gratis, ma rog, tipologia asta. Apoi ca să te relaxezi după efortul depus, te retragi în fata sevaletului și te,, amesteci'' total în curcubeul de culori de pe paletă, pana vine ora de somn. Și de mâine o iei de la capat.
Ca sa închei îți transmit o părere personala despre pasiuni și arta. Dificultățile vietii îți macina sufletul și spiritul, arta îți amintește ca ai unul.
Mult succes
Cheers

| Anonim explică (pentru FreddieM):

Iti mulțumesc mult, răspunsul tău îmi dovedește ca esti printre puținii care au comentat și au înțeles ce am vrut sa spun, restul și-au dat cu părerea greșit și s-a văzut nivelul de relaționare și înțelegere! O zi buna

anonim_4396
| Anonim explică:

Simt ca ma descurc la orice și nu știu cu ce sa încep … va rog un sfat

anonim_4396
| Anonim explică:

Muzica populară, ușoară, dar și manele

| Anonim explică (pentru anonim_4396):

­incearca sa ii ignori pe astia

| TheGentleman a răspuns:

Dacă știi merge cu bicicleta, scuterul sau motocicleta, poți să te faci livrator la Glovo sau alți competitori. În felul acesta, poți socializa, cunoaște oameni noi etc.

Vezi de exemplu Grigore Varlam, Bucharest BIKE Traffic...

| BabaOarba a răspuns:

Nu inteleg de ce atatea comentarii negative.

Este normal la inceput de drum sa testezi mai multe directii pentru a vedea ce iti place cu adevarat si unde te descurci mai bine. Acum se fac aceste lucruri, cata vreme inca nu ai familie si obligatii, si nu mai e timp de nimic.

Ar fi bine sa fie cat mai multi atat de activi. Un singur sfat, ce faci fa bine, pentru ca doar asa iti poti costrui o cariera in orice domeniu.

In ziua de azi a avea mai multe specializari constituie un avantaj, iti da mai multe optiuni pe viitor pentru a te descurca.

Daca cineva de 40 de ani se lasa de un job la o multinaionala si pleaca prin lume cu rulota, toti il admira si spun ca "s-a reinventat". Daca ai 20 de ani si vrei sa ai mai multe meserii, esti vazut ca neserios...

PS: Si din punct de vedere legal poti avea mai multe joburi. Codul muncii nu te constrange decat sa nu ai mai multe ore muncite pe zi decat are ziua in sine happy

| Anonim explică (pentru BabaOarba):

Iti mulțumesc din suflet, ador sa cred ca mai exista oameni pozitivi ca tine si înțelegători

| cosmogirl a răspuns:

Urmeaza sa devii, deci nu ai devenit si nu stii cat de obositor e sa ai un job in general.
Momentan asteapta sa iti iei primul job si sa vezi cum te descurci si pe urma poti sa te apuci de ospatarie in weekend la evenimente sau ce mai visezi tu. nu vad sensul in a face 100 de lucruri mediocre. fa unul bine si daca vezi ca iti permite programul, cauta altceva.
Adica da, daca stai cu mama si iti face ea restul de treaba o sa te descurci si cu 3 joburi.
Dar un om normal mai are si curatenie de facut pe acasa, cumparaturi, chestii, mai are si viata sociala
Nu ne-am nascut sa muncim ca niste animale pana la epuizare.
Am avut 2 joburi in faculta si nu mi-a facut bine psihic
Mai bine ai un job serios si o pasiune monetizabila.
Zici ca o sa fii educatoare. Daca stii o limba sau un instrument poti sa dai meditatii peste program, sa faci ateliere cu ei (ai si cui sa-ti faci publicitate)