| Anamariasms11 a întrebat:

Cum sa faci bani ca si copil/adolescent?

6 răspunsuri:
| bogdanz04 a răspuns:

Invata bine si i-a bursa scolara laughing

| LuciWv a răspuns:

Pai,sunt cateva metode, dar nu vor pica bani cu sutele de mii de lei sau cine stie cat si mai ales nu vor veni in 2-3 zile!
YouTube - poti face vloguri sau gaming, dar poti face si diverse tutoriale!
Daca faci ceva gen 200k-300k vizionari, 5k-6k like-uri si multi abonati, vei primi o raspalata de la yt,+niste bani pentru click-urile date pe reclamele din video
Alta metoda ar fi sa ceri parintilor/bunicilor happy
Si cam atat, cand esti mic nu prea ai posibilitati de job-uri happy
Bafta

| Zaygon a răspuns (pentru LuciWv):

Din youtube se castiga din afisarea reclamelor la inceputul clipurilor(restul sunt facaturi, nimeni nu iti da bani pe vizualizari, like-uri si abonati. Singurul lucru pe care pot sa ti-l aduca abonatii si vizualizarile sunt parteneriatu cu youtube prin care monetizezi comtu si iti apar reclamele. Si eu am canal si nu l-am mometizat dar apar reclame pentru ca in clipurile uploadate am melodii care nu imi apartin mie si practic bani din reclama ii ia artistul cu melodia. Si inca o chestie, de cand reclamele de pe youtube si nu numai au devenit invazive(adica trebuie sa stai dupa ele, sa le dai skip si chestii de genu) lumea foloseste adblock(nu adblock plus ca aia su parteneriat cu google si mai afiseaza din reclame) reclamele pe youtube nu se mai afiseaza iar creatorul de continut nu primeste nimic(deci din 100k vizualizari sa zicem, 90k sunt cu adblock, deci iti raman 10k si parca la 100 vizualizari ai un dolar impartim 10k la 100 si iese 10$. Daca din toate alea 100k erau 90k fara adblock atunci creatorul castiga 90$. Tot ce am dat mai sus sunt exemple, nu mai stiu cu cat se plateste pe 100 sau 1000 abonati. Deci youtube e afacere doar pentru aia mari, de la inceput.

| Deyuta_Andreyuta_1996 a răspuns:

Daca ai peste 16 ani te poti angaja la terase pe timp de vara, funda?

| Lovin_Mihai_1996 a răspuns:

Te angajezi. Faci youtube ca si maxsialtele.

Întrebări similare