|

Cum se lucreaza cu paysafe? Daca ma duc la un magazin si ii cer paysafe in valoare de 50 de lei sa zicem,vanzatoare imi dă un cod? Mie imi trebuie sa fac poza la codul ala sa trimit poza cuiva,dar intrebarea mea este,sunt obligat sa mai bag bani pe paysafe daca nu mai vreau? Imi iau date personale? La urma pot fi urmarit? Mi-e frica de riscuri, va rog nu faceti misto, explicati-mi concret cum, va rog mult din suflet. Vreau sa stiu la ce riscuri ma pot supune! Mulțumesc!

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Mai intai ca sa intelegi cum se foloseste paysafe trebuie sa stii exact ce este asa ca iti voi explica babeste. Paysafeul este o metoda de plata pe internet. Tu te duci la un magazin care are aparat ce poate genera coduri de paysafe. Vei introduce suma respectiva in aparata iar el iti va regenera un cod paysafe format din 16 cifre. Ca sa il folosesti trebuie sa introduci codul paysafe pe siteul / reteaua unde doresti sa produci plata si asta e tot.
Riscuri nu sunt totul e 100% SIGUR

| a răspuns (pentru NiculaiMarianTraian):

Daca tot esti dispus sa explici babeste, lamureste-ma si pe mine te rog.
Acest mod de plata poate fi folosit si pentru cumpararea unor programe de pe internet? Nu sunt gamer. Dar m-ar interesa sa iau licenta pentru un antivirus de exemplu, sau altceva de genul acesta.

| a răspuns (pentru NiculaiMarianTraian):

Da,dar invatati-l sa nu faca plati catre anonimi de pe internet, cine stie ce metoda de scamming i se aplica si el vrea sa faca plata catre cine stie ce indian de pe net sau cine stie ce natie de cyber punk.

| a răspuns (pentru Iote):

Depinde de fiecare site. Sunt siteuri care accepta paysafe, dar sunt siteuri care nu accepta

| a răspuns (pentru NiculaiMarianTraian):

Aha. Multumesc.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Esti cat se poate de anonim, e doar un cod, nu trebuie sa dai nicio data personala.

| a răspuns:

Dar cine ti-a cerut sa ii platesti prin paysafe? Ai grija ca asta e o metoda foarte folosita in tepe pe internet pentru ca daca iti da cineva teapa nu ai cum sa il reclami, daca ti-ar fi cerut sa ii platesti in cont bancar ai fi avut numele lui si politia putea cere datele de la banca. Am dat doar un exemplu. Deci cand cineva de pe net iti cere paysafe sa ai grija.

| a răspuns:

Nu esti obligat sa bagi bani nicaieri. Pur si simplu platesti si primesti o bucata de hartie (ca o chitanta) cu un cod in valoare de cati bani bagi.