| AlexMaftei2001 a întrebat:

Dacă eu am card la Banca Transilvania pot sa ii transfer bani mamei mele care are card la Unicredit?

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Bineînțeles

| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca poti, daca ai acces la Internet banking si ai IBAN-ul ei.

| mihai69 a răspuns:

Pe scurt: da, desigur.

| Lioana a răspuns:

Poti din contul BT24 daca ai. Trebuie sa treci acolo la transfer numele mamei si numarul de cont al ei (nu numarul de card). Transferul se face intre conturi nu prin carduri.

| Natalie4u a răspuns:

Da, poți transfera bani de pe cardul tău de la Banca Transilvania către cardul mamei tale de la UniCredit prin intermediul transferului bancar.

Pentru a face acest lucru, trebuie să ai informațiile necesare despre contul mamei tale de la UniCredit, cum ar fi numărul de card și numele complet al titularului de cont. Apoi, poți să accesezi serviciul de internet banking al Băncii Transilvania sau să mergi la sucursala băncii și să ceri ajutorul personalului bancar pentru a efectua transferul.

Este important să verifici cu atenție toate detaliile transferului înainte de a finaliza tranzacția pentru a evita greșelile de trimitere a banilor către un cont greșit sau alte erori. De asemenea, asigură-te că ai suficient sold în contul tău pentru a acoperi suma pe care dorești să o transferi, precum și orice comisioane bancare asociate cu transferul.

| AlexMaftei2001 explică (pentru Natalie4u):

Am nevoie de extrasul ei de cont?

| Natalie4u a răspuns (pentru AlexMaftei2001):

Nu este necesar să ai extrasul de cont.

| AlexMaftei2001 explică (pentru Natalie4u):

Plec pe TIR în străinătate și vreau sa trimit bani acasă, și nu știu cum se procedează.

| Natalie4u a răspuns (pentru AlexMaftei2001):

Există mai multe opțiuni pentru a trimite bani acasă atunci când te afli în străinătate și pleci cu un TIR. Iată câteva modalități:

1. Transfer bancar internațional - Puteți utiliza serviciul de transfer bancar internațional oferit de banca ta sau de o companie specializată în transferuri de bani internaționale. Acesta implică trimiterea de bani de la contul tău bancar la un cont bancar din țara ta de origine. Asigură-te că ai informațiile corecte despre contul bancar de acasă și că verifici taxele și comisioanele asociate cu transferul internațional de bani.

2. Transfer de bani prin intermediul serviciilor de transfer de bani online - Există numeroase servicii online care facilitează transferul de bani în străinătate, cum ar fi TransferWise, PayPal sau Revolut. Acestea permit transferuri rapide și sigure de bani la rate de schimb avantajoase, iar costurile sunt de obicei mai mici decât cele ale băncilor tradiționale.

3. Transfer de bani prin intermediul unei agenții de transfer de bani - În unele țări, agențiile de transfer de bani sunt o opțiune populară pentru trimiterea de bani acasă. Agențiile cum ar fi Western Union sau MoneyGram oferă transferuri rapide și sigure de bani în străinătate, dar costurile pot fi mai mari decât cele ale altor opțiuni.

Este important să cercetezi și să compari opțiunile disponibile pentru a găsi cea mai bună soluție pentru nevoile tale. De asemenea, asigură-te că ai informații precise despre costurile și taxele asociate cu fiecare opțiune pentru a evita surprize neplăcute.

| Florian80 a răspuns:

Evident.prin Home bank.