| SingleForOne a întrebat:

Dacă fac un credit pentru studii, ținând cont că nu am un venit mare sau nu am deloc, trebuie să plătesc înapoi toate împrumuturile și dobânda din prima luna, pe toată durata facultății SAU încep să plătesc după terminarea facultății, și având noroc să găsesc un loc de muncă?

2 răspunsuri:
| AllMight a răspuns:

La orice credit, plata ratei se face lunar incepand din luna urmatoare de dinainte de obtinerea banilor.
Trebuie sa ai un venit.
Nicio banca nu iti imprumuta bani daca nu ai sa dai inapoi. Faptul ca termini facultatea este irelevant pentru banca, poate nu termini sa zicem, creditul tot trebuie platit.
Daca ai vazut studentii de prin America, ei isi fac credit pentru studii si ii vezi ca lucreaza in acelasi timp pe la Mc, pe la KFC sau alte restaurante, tocmai pentru a-si plati creditul de studii.

| mihaela000ela a răspuns:

Creditul 10 BRD.
- Îţi finanţeaza până la 100% cheltuielile tale studenţeşti, cum ar fi: cărţile, chiria, calculatorul, imprimanta etc.

- Poţi obţine un credit de până la 3.000 EUR (echivalent în lei), fără garanţii, pe o perioadă maximă de 10 ani, cu o dobândă fixă şi avantajoasă pe întreaga perioadă de creditare.Creditul este oferit studenților înscriși la studii universitare sau de masterat/doctorat/studii aprofundate la o universitate din România (acreditată de Ministerul Educației și Cercetării), sau studenților înscriși la o universitate din strainătate.