| carla_6786 a întrebat:

Deci acumai un an. am fost la un meci de basket cu o prietena. si am vazut un baiat pe care l-am placut in echipa de basket. in 2-3 zile am avut toate informatille despre el. dar el nu a stiut nimic despre mine. dupa vreao 2-3 ssaptamani toater fetele din grupul meu de prieteni aveau iubiti, iar eu nu straight face. asa ca am mintit ca sunt cu baiatul acela dar el de fapt nici nu stia de mine. m-a crezut toata lumea. o prietena avea iubit pe un prieten ffff bun de-a baiatului acella si ea a tinut legatura cu „basketbalistul„, intre timp eu cica ma despartisem de el, ea a vorbit despre mine acesta i-a spus ca nu ma cunoaste. si prietena mea tot vroia sa vorbim despre asta dar tot timpul am evitat. si acum tot isi bate intr-un fel joc de mine. stiu eu sunt de vina :d. dar oare ce sa fac ca sa mai evit. nu tare vreau sa vorbesc cu ea despre asta.

1 răspuns:
| cristinnel a răspuns:

Bun deci cel mai bine ar fi sa vorbesti totusi cu ea, pentru ca e singura cale sa termine. Spune-i ca nah te-ai simtit prost ca nu aveai iubit in timp ce toti ceilalti aveau si ca o rogi sa nu mai spuna nimanui