|

Exista vreo banca de unde pot lua credit pentru nevoi personale de aprox. 50.000 de euro iar perioada de rambursare sa fie de 120 de luni(10 ani)?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Creditele pentru nevoi personale sunt acordate pentru plati curente, care se ramburseaza relativ rapid (max.5 ani).
Creditele de durata lunga se acorda pentru investitii de lunga durata sau achizitionare de imobile /terenuri /firme etc.
In fiecare caz trebuie sa dai garantii suficiente pentru caz de incapacitate de rambursare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu exista credit de nevoie personale asa mare
trebuie sa te orientezi spre un credit specializat. imobiliar, investitii sau la ce ii folosesti tu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Credit de nevoi personale poti lua cel mult 90.000 LEI si asta la ING. E singura banca ce are plafon putin mai mare. La BCR de exemplu poti lua maxim 66.000 lei.
Cat despre esalonarea pe 10 ani, nu. Este absolut imposibil. Legea nu permite niciunei banci sa treaca de plafonul de 5 ani.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Toate băncile îți vor pune aceeași întrebare: Cum garantezi returnarea banilor? Ai proprietăți, ai venituri suficient de mari din surse sigure, ai giranți?

Dacă prezinți garanții suficiente, da. Dacă nu, nu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru johnnny123):

Da, nu este vorba despre asta. Pe mine ma intereseaza ca perioada de rambursare sa fie minim de 120 de luni.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna! Nu-ti cunosc motivul...dar nu sunt de acord cu aceste imprumuturi in general. Chiar daca ar fi sa ziceam pentru o afacere, incepe cu foarte putin, atat cat ai si profitul reinvesteste-l.Nu recomand sub nici o forma. Sunt atatia care au patit-o fie cu banca fie cu diverse firme de imprumuturi. Mai ales ca se apropie o criza in curand...Deja dobanzile au crescut fata de ultimii 3 ani.De ce sa traiesti cu stresul acesta? Doamne fereste sa girezi cu casa si sa te trezesti ca nu poti restitui banii.Iti recomand sa te gandesti foarte bine inainte de acest pas.Nu te increde in nimeni care-ti promite cai verzi pe pereti.Documenteaza-te desprea asta. Si daca imprumutul este pentru o locuinta imi mentin aceeasi parere.In emisiunea In premiera de Carmen Avram exista un episod pe care l-am vazut exact bazat pe acest subiect. Oameni care au pierdut tot. Daca doamne fereste pierzi locul de munca ce faci? De asemenea cunosc tineri care prefera sa stea cu chirie si sa traga profesional, sa stranga banitii pentru o locuinta.Intr-adevar foarte greu de realizat in Romania dar nu imposibil.Iti recomand de asemena sa cauti despre Adrian Niculescu speaker motivational. Multa bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează