Întrebare recomandată |

Hei TPU, am 20 ani si as vrea sa ma interesez in legatura cu obtinerea de fonduri europene nerambursabile. Stiu ca trebuiesc indeplinite anumite criterii precum detinerea de teren ( am aproximativ 5 ha ), sunt student in anul 2. Aveti idee daca trebuiesc terminate studiile? Sau alte informatii precum costuri si proceduri sunt binevenite. Multumesc anticipat!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Trebuie sa mergi la primaria de sector unde stai si sa îi întrebi pe ei, poate trebuiesc completate formulare, numai ei stiu exact, dar la varsta ta si daca nu mai ai o sursă puternică de finanțare nu te astepta sa i ti dea statul bani, ăia nu dau decat daca ai un plan bun de afacere si banii tai capitalul, ei doar te mai ajută u o completare nu i ti vor da ei toti banii si tu sa faci ce vrei cu ei, daca tu nu ai niciun leu mai bine nu faci nimc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu are legătură cu studiile. Poți să ai sau nu.
Ai nevoie de un proiect aprobat.
Din căte știu, dacă ai un proiect și ai nevoie de o anumită sumă, nu îți acordă toți banii de care ai nevoie, o parte trebuie să îi ai și tu.
Proiectul tău trebuie să aibă o finalitate socială, nu să îți crească ție averea.
Proiectele sunt la concurs, se aleg cele mai bune.
Pentru aceasta trebuie scris de un specialist, care nu face asta pe gratis, te taxează în funcție de mărimea valoarea proiectului.
Sau poți urma dta un curs de întocmire de proiecte pentr fonduri europene.
Este știință înaltă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu exista asa ceva, fonduri europene nerambursabile. Poti sa faci cate cereri vrei, iti vor cere sa le dai tu vreo 30% din cat vrei, apoi iti vor spune ca nu ti- fost aprobata cererea de fonduri europene nerambursabile. Te-ai uitat aseara la TV?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează