| paula113 a întrebat:

Hei! TPU, am si eu o intrebare. Cum sa castig niste bani online fara nicio investitie? Dar sa nu fie avon, oriflame etc. doar ceva care sa ma ajute sa am un venit in plus.
Va mulumesc frumos
ps.va

5 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Eu intelesesem ca va trebui sa fii un exemplu pe Youtube. Canal cu multi abonati.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Mergi la muncă.

| paula113 explică (pentru anonim_4396):

La munca ma duc, dar mi-ar prinde bine un venit in plus!

| ElenaSt2011 a răspuns:

Salut. Un astfel de website este ayuwage.com Este ideal sa vezi rubrica VIDEO GUIDE, pentru a vedea care sunt modalitatile prin care poti face bani. Este in limba engleza, dar toate informatiile sunt insotite de video-uri, care iti arata procedurile.

Una dintre modalitatile de a face bani, este reprezentat de navigarea pe multe website-uri care isi fac reclama. Accesezi site-ul, stai cateva minute (2-3 miute), poti derula website-ul si citi informatiile (doar daca vrei), sau poti sa navighezi si pe alte website-uri, dupa ce ai accesat website-ul respectiv.

Practic, firmele fac reclama la produsele sau serviciile oferite de ele, si din cate lume acceseaza website-ul, probabil ca unii din cumpara ceva.

NU AI nici o OBLIGATIE de a cumpara nimic de pe nici un website, doar sa accesezi website-urile si sa ramai cateva minute pe fiecare website, dand impresia ca ai vizualizat informatiile.

Pentru fiecare website accesat, ti se dau cativa centi (poti vedea in fiecare moment, cum iti creste valoarea contului).
Cand vrei sa rascumperi banii castigati, trebuie sa folosesti PayPal (daca bine imi amintesc).

Alt site este https://www.mobrog.com/ro Dai click pe inregistreaza-te, completezi informatiile cerute si trebuie sa iti verifici e-mail-ul (aproape) zilnic. Esti anuntata pe e-mail de fiecare data cand primesti un sondaj care trebuie completat. Dureaza 5 sau 10 - 15 minute si primesti dolari pentru fiecare sondaj completat. De exemplu: unele sondaje sunt platite cu 80 de centi, altele cu 25 centi (pentru fiecare sondaj). Fiecare sondaj este insotit de informatii precum: nr de minute si valoarea in centi a sondajului.

Poti ridica banii cand ai minim 5 dolari in cont. Plata se face in contul tau PayPal. Daca recomanzi pe cineva, care devine membru si acea persoana completeaza sondaje, primesti bani in plus in contul tau.

Fratele meu a scos deja banii obtinuti cu ajutorul acestui website.

Mai sunt site-uri unde poti face traduceri, daca esti poliglot si cunosti minim o limba straina. Un astfel de site este gengo.com
Problema este ca trebuie sa fii prima care acceseaza traducerea, altfel ai pierdut sansa de a castiga un ban.

Mai exista multe alte metode. Daca vrei mai multe detalii, inclusiv adresa de e-mail a persoanelor care te pot ajuta, poti sa-mi scrii un e-mail la english.german.teacher@gmail.com si am sa-ti raspund (probabil in cateva zile dupa primirea mesajului).

Sper ca te-au ajutat informatiile mele.

Bafta sa gasesti ceea ce cauti!

| paula113 explică (pentru ElenaSt2011):

Am incercat dar nu ma lasa sa fac sondajele pana la capat