|

Hei TPU! Astăzi clientul meu a primit hăinuță pe care și-a comandat-o pe Olx la mine.In cat timp îmi ajung banii?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Unii vorbiti in necunostinta de cauza, normal ca orice trimiti o faci ramburs, faptul ca unii infractori fura marfa in momentul in care curierul i-o da sa o verifice asta e problema CURIERATULUI, ei trebuie sa plateasca contravaloarea, sunt obligati sa sune la politie etc
Draga swelly daca ai pus coletul ramburs si ai adaugat un pret pe care il vei primi sa stii ca dureaza vreo 2 zile lucratoare pana primesti banutii.
Pe viitor totusi, da este mai indicat ca sa nu platesti tu transportul inapoi (in cazul in care nu ridica un client marfa din n motive) sa vinzi cu proba pe plan local. Magazinele online mari au buget destul de mare incat nu sunt afectati ca 10-100 de clienti trimit marfa inapoi sau nu o mai ridica, in schimb pe tine cu siguranta te va incurca acest lucru.
Am patit-o si eu cu un nemernic, i-am trimis un obiect greu, fiindca era distanta si greutatea mare transportul a costat multi bani, acest nemernic nu a mai vrut sa ridice coletul, iar eu a trebuit sa platesc transportul ca sa mi se aduca inapoi obiectul.Desi facusem pana atunci 1000 de tranzactii reusite, a fost prima si ultima oara cand am mai trimis ceva prin curier la un strain.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

E posibil, niciodata! Nu ne-ai spus daca ai pus-o contraramburs si prin ce fel de curier (sau posta) ai trimis-o.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

N-ar fi fost normal să-l intrebi pe clientul tău dacă a trimis sau nu banii?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E riscant sa trimiti primul produsul/banii. Sper sa fie un om cinstit clientul tau si sa iti trimita banii. Daca nu poti sa faci schimbul fata in fata, atunci e mai bine sa nu iti asumi riscuri. Poti, de asemenea, sa trimiti coletul cu plata la ridicarea lui, ar fi sigur.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vinde produse doar celor care locuiesc in aceeasi localitate cu tine, te intalnesti cu el iti vede produsul daca iti place il ia daca nu, nu dar macar asa nu iti vei lua teapa. daca nu sti procedurile niu mai trimite cu verificare colet nu-i o mare pierdere din greseli inveti

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează