|

I-am dat cuiva cardul meu, persoana spunandu-mi ca va cheltui o anumita suma. In loc de o tranzactie, au mai fost facute inca 3 pe langa cea de care mi-a spus, suma luata din cont fiind de 4 ori mai mare. Individul respectiv mi-a spus ca nu stie de aceste tranzactii si singura tranzactie facuta de el este cea de care mi-a spus. In acest caz, daca ma duc la banca celelalte tranzactii efectuate de care nu se stie mai pot fi anulate si imi pot primi banii inapoi?

8 răspunsuri:
| a răspuns:

Ceri extrasul de contbancar, pe care scrie TOATE platile facute.
Daca individul nu recunoaste din ele, atunci poti apela la politie.
Platile odata efectuate rareori se anuleaza de banca si cu motiv foarte intemeiat.

| a răspuns:

Cardul nu se da nimanui. Din cauza unor situatii asemanatoare cu al tau. Vor râde ăia de la banca de tine, despre asta.

| a răspuns:

Nu pot fi anulate, cum să fie anulate? Un card nu se împrumută.
Dacă între data x ora y și data z ora t, cardul tău a fost pa persoana P, el este responsabil de ceea ce s-a întâmplat cu el în acest interval de timp. El nu poate spune că nu se știe. Banca nu este responsabilă de ceea ce s-a întâmplat cu cardul tău în acest timp. Este ca și cum ți-ai împrumuta portmoneul și ți s-ar înapoia mai gol.

| a răspuns:

Ce relatie ai cu acest individ? Adica frate, var, prieten etc?
In primul rand ai gresit, cardul tau intotdeauna trebuie sa stea la tine.
Nu are cum sa iti dispara bani pur si simplu, minte cu nerusinare. Daca te duci la banca iti da extras de cont sa vezi ce plati au fost facute dar nu o sa iti dea banii inapoi, in niciun caz. Fa-l sa recunoasca si sa iti dea banii inapoi si daca nu vrea ii spui ca mergi la politie si chiar sa te duci la politie

| a răspuns:

Doamne fereste! Cim sa dai cardul? Esti copil? Si fara minte?
Daca cardul era la el ..cum adica nu a facut el tranzactiile....Cum sa ti anule banca cheltuielile?)))mergi la banca si scoti o ..am uitat cum se numeste am un lapsus.cu toate trazactiile facute.si acolo vezi tot si unde s-a cheltuit. apropo aplicatie nu ai?

| a răspuns:

Nu te supara dar cum sa dai cardul cuiva? E ca si cum ai da cuiva 3000 lei sa zicem si te astepti sa foloseasca numai cei 1500 de care zicea ca avea nevoie. Dupa ce iti vine cu 0 lei la cine te mai plangi? E acelasi lucru cu cardul. Si-a batut joc de tine si de banii de pe card. Banii nu se dau inapoi dupa ce a facut cumparaturi cu cardul.

| a răspuns:

Dar tu crezi într-adevăr că el nu are treabă cu niște tranzacții care au fost făcute în timp ce el avea cardul tău?

| a răspuns:

In Romania ma indoiesc ca iti da banca banii inapoi la tranzactiile care au fost efectuate cu cardul tau fara stirea ta. Dar nu pierzi nimic daca intrebi, poti simplu sa trimiti un email la banca ta astfel incat sa nu te mai deplasezi pana acolo. Poate acum ti-ai invatat lectia, in unele cazuri nici macar propria familie nu poate fi de incredere, daramite strainii.