| Valentin2424 a întrebat:

Idei de afaceri cu suma de investiție de 10000-15000€?
Astept răspunsurile voastre.
Dau funda

Răspuns Câştigător
| Alverto a răspuns:

Sigur, daca este deja popular in Romania nu are cum sa nu meargă daca chiar te ocupi de el. Dar mai întâi de toate trebuie să te documentezi despre tot ce ține de el, dar și despre afaceri in general daca nu ai făcut-o deja.

10 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Imi pare rau sa-ti daram visul, dar cu 10.000-15.000 de euro nu poti lua nici un fel de franciza si nici deschide vreun salon de infrumusetare, fiindca banii sunt insuficienti pentru as ceva, fiind nevoie de cel putin 50.000 euro pentru o afacere modesta, nucicum una renumita, pe care sa o poti prelua.
Cu 15.000 euro poti deschide o singura frizeri mica, cu 1 angajat, unde trebuie sa ai grija a platii: certificarile, autorizarii (sanepid, pompieri, apa si gunoi, electricitate), chiria spatiului pe 1-2 ani, salariul frizerului, ca sa nu ami spunem ca ai nevoie de scaun special de frizer, oglinzi, mese, scaune, chiuveta cu apa curenta samd.
Din pacate, cei 15.000 sunt extrem de putin pentru a incepe un asemenea business.

| sierra1 a răspuns:

Dă-le fundă oamenilor că așa ai PROMIS, nu fii calic!

| GabiDumitrescu a răspuns:

Cumpara Shiba INU, BNB, Dogecoin si asteapta cateva saptamini ca sa prinzi un minunat profit de minim 30%.

| Alverto a răspuns:

Nu, îți recomand să iei o franciza daca este prima afacere. Sincer îți spun că asta o spun și marii antreprenori. Prin franciză iei deja ceva ce merge și îl aduci în orașul tău. De ex cum e McDonald's. Daca incepi așa prima afacere ca și start-up sunt mai multe șanse să dai fail, pentru că nu știi cum merg lucrurile, dar în schimb cu o franciza după ce că are deja popularitate și clienți, înveți mai ușor. Cu un start-up nu poți avea încrederea că va merge ca primă afacere.

| Valentin2424 explică (pentru Alverto):

Salut, voiam sa iau franzica de la un Salon renumit unde are clientela foarte buna formată..etc? Crezi ca nu e merge eu fiind la prima afacere? Sau la cine pot sa apelez sa ma ajute la o firma ceva?

| Valentin2424 explică (pentru Alverto):

Și ma gandeam sa iau o franciza deja de a gata pentru ca daca mi as deschide eu o afacere practic de la 0 este foarte greu si pot sa eșuez. fiind nou salonul

| troleibuz a răspuns:

Nu poți face multe lucruri cu o sumă atât de mică și nu merita sa faci ceva doar ca sa fie. O fire antreprenoriala este plină de idei. Mai gândește-te daca merita sa investești acei bani. Daca îți permiți să îi riști...
Nu toată lumea e făcută pentru afaceri.
Majoritatea afacerilor eșuează.

| dinaprilie a răspuns:

Ce te pricepi sa faci? Acum ca sa raspund tot eu din ce am observat nu prea mai conteaza ce sti sa faci ci ce se cere.
Covrigarie ( totul inchiriat ).

| pacatosulClaudiu a răspuns:

De ce sa ne dam noi ideile de afaceri care pot fi originale sau de succes si sa ti le insusesti tu? Puneti mintea la contributie. Nu poti ajunge sus pe ideile altora iar tu sa stai cu burta in sus si altii sa ti le faca pe toate.

| franciscintaiul a răspuns:

Saut îmi pare rău să te dezamăgesc da nu e nimeni nebun să îți dea o idee de afacere pe bune. Toți cei ce vorbesc aici sunt doar niște păreriști de profesie happy Ar trebui să vorbești cu cineva care are deja o afacere. Din nou nu e nimeni tâmpit să-ți spună ție cum a făcut bani. Cui îi place concurența?