Întrebare recomandată |

Imi poate spune si mie cineva care e faza cu card revolut?

Ce-i ala, cu ce te avantajaza si cat e de sigur?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

E un card bancar tip Mastercard. La fel de sigur ca oricare altul, ba chiar mai sigur, având în vedere unele setări din aplicația asociată. (de exemplu, dacă o activezi, există protecție la utilizarea cardului mai departe de locul unde este telefonul tău; dar nu numai).
Poți converti orice valută la cursuri de schimb mai bune ca la orice bancă, poți să scoți ca$h, să plătești pe net, să achiți nota de plată a unui prieten etc.
Intră pe s@itul lor și vezi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Card virtual.

Faci cont, faci o poza la buletin si un selfie si gata. Comanzi un card gratis si vine peste cateva zile. Dupa poti sa iti faci alte minicarduri virtuale pe care le poti sterge oricand, utile pentru diverse siteuri dubioase. Initial ai cardul tau Revolut, principal. Poti pune pe el cati bani vrei si poti scoate de la orice bancomant. De pe cardul principal poti sa aloci orice suma celorlalte minicarduri virtuale. Sa zicem ca vrei sa te abonezi o luna la ceva cu cardul, dar nu vrei sa iti ia bani dupa o luna, vrei sa renunti. Sa fii mai sigur(a), faci un minicard cu un "click" distanta si faci ce vrei cu el.
Poti sa transferi bani la fel de usor intre persoanele din contacte care au aplicatia Revolut. Poti sa faci diverse combinatii cu diverse persoane la plata facturilor si alte cele. Poti sa il blochezi oricand din aplicatie pentru contactless, plati online sau tot cardul fizic.

Legat de dezavantaje... doar daca intrii nu stiu ce site dubios cu telefonul si descarci in telefon o prostie de virus (desi numai sa nu te duca capul, avand in vedere cat de bine este securizat telefonul, ai putea sa faci asta), atunci ar fi un rist nu numai pentru Revolut, ci pentru tot telefonul in sine, asta nu tine de aplicatia asta.

In rest... cam atat (mai am 2 zile cu un link de invitatie peste 45 de lei, sa ma anunti daca cumva vreiwinking )

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează