|

La ce banca sa imi fac card bancar sa pot plati online? Care are dobanzile si comisioanele cele mai mici? ( Banca Transilvania, Bcr, ing etc )

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In Romania cam orice card bancar iti permite plati on-line, nu am auzit de carduri de bancomat (cum stiu pe cineva in alta tara, dar il are de 18 ani), in orice caz cand il faci vorbeste cu persoana de la banca, care o sa iti faca contul si cardul si asigurate ca poti face plati on-line

din cate stiu eu ING au cele mai mici comisioane, BT (Banca Transilvania ii ajung din urma) ca, comisioane

totusi, BT mananca rahat GRUPA MARE cand e vorba de internet banking, nu stiu cu token, dar daca nu ai token te forteaza odata pe luna sa schimbi parola, cu o parola complexa, pe care EVIDENT nu poti sa o tii minte asa ca trebuie sa o notezi = gaura de securitate, GRAVA, ca sa nu mai vorbim de hartuirea GRATUITA a clientilor, cineva iti poate gasi nota, iar alta gaura de securitate SI MAI GRAVA e faptul ca poti sa restezi parola, online daca stii toate datele personale (care de asemenea pot fi furate)... BULLSHlT! REALLY!

pe de alta parte ING-ul e superb, are aplicatie de telefon pe care poti sa faci orice operatie, POTI SA ITI PLATESTI FACUTURILE DE PE TELEFON FARA SA BAGI MANUAL DATELE FACTURILOR... pe bune, aplicatia e in stare sa scaneze codul de bare de pe facutra
din internet banking-ul lor poti sa iti creezi alt cont, de economii (fara nici un operator bancar), chiar am folosit asta ca plus de securitate serios relativ la card, tineam pe card 1-200 lei si cand aveam nevoie de mai mult transferam din contul de economii, in cateva secunde, de pe telefon

1 răspuns:
| a răspuns:

Cand iti faci card de debit, il leaga de contul tau bancar si nu poti cheltuii decat atat cat ai in cont, ca atare NU sunt comisioane bancare pentru acest tip de card.
Toate bancile au optiunea sa tranzactionezi online, terbuidn doar sa iti faci contul la ei sis a ceri acces online, parola si aplicatia bancii.
Atentie: cand scoti banii de pe cardul de debit de la un atomat bancar, ai grija sa scoti NUMAI de la automatul bancii tale, ca numai atunci platesti comision, daca bancomatul este al altei banci.
te sfatuisc sa-ti fac cont bancar la cea mai apopiata banca de casa ta, ca sa-ti fie usor sa mergi acolo si sa scoti bani, la nevoie.
La plata facturilor online in interiroul tarii, nu platesti comision.
la platile internationale, se plateste intotdeauna comision.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează