|

M-as putea angaja undeva la varsta de 16 ani?

Tin sa mentionez ca ma bate gandul sa ma las de liceu, pur si simplu nu-i de mine, nu-mi place, nu ma simt in largul meu, prea multa harmalaie, prea multa bataie de cap, nu vreau sa invat, am o lene in mine mai mare decat mine, am discutat si cu ai mei si ei tot insista sa continui tot mai departe, sunt in clasa 9-a, am fost dat mai tarziu la scoala, da, ma rog, lasam subiectele astea dramatice, sper sa primesc un raspuns cat mai concret.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Termina-ti scoala si lasa prostiile cu lenea, acum te definesti ca viitor adult!
Nu-ti fac morala ca nu are rost! Gandeste, nu costa nimic!

| a răspuns:

Fii atent, ca de muncit ai timp, dar scoala, sa o faci la 30 de ani, deja nu mai merge. Ca o sa vrei sa o termini la un moment dat. si toate lucrurile se fac la timpul lor, daca depasesti timpul ala, va deveni din ce in ce mai greu.

| a răspuns:

Ai putea pleca în străinătate, dar încă ești minor și nu poți.
Deci practic, nu. Să nu ai mari speranțe în țara asta unde și o persoană cu 2 facultăți are salariu de 2. 000ron. Renunți la școală și te poți face ajutor de barman, iei câțiva lei, ba chiar și barman sau să împarți pliante. Ceva mai serios, nu prea ai ce. Deci pune mâna pe școală, îți termini măcar clasa a 10-a sau și a 11-a, ca după 18 ani să pleci unde e mai bine, în Anglia de ex. Înveți de pe acum engleză și gata.

| a răspuns:

Ce munca ti-ar place sa faci?