| kikirikikikiki a întrebat:

Nu am niciun venit. Ce fac?

15 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cauta-ti un venit.

| StrongHeart a răspuns:

Ori te pui serios sa lucrezi, bagi si suplimentare, faci sacrificii sa poti trai decent, poate in timpul liber inveti pentru o facultate, ori la furat ca tot romanu.

| zilog a răspuns:

Ce vrei să faci ca să îți câștigi existență?
Care este pregătirea ta?

Răspuns utilizator avertizat
| Andrei200202 a răspuns:

Te apuci sa muncesti

Răspuns utilizator avertizat
| NoOne18 a răspuns:

Gandeste te la ce te pricepi sau ce iti place sa faci, de exemplu: gatitul, pui anunturi pe net ca faci prajituri, mestesuguri
Cauti un job part time, fa un curs de beauty daca ai bani si poti investi in curs si materiale.

| zilog a răspuns (pentru NoOne18):

Nu îi mai deschide ochii pentru că dacă era să vrea să facă ceva până la vârsta asta ar fi spus: muncesc de la 15 ani mă lăsa mama în locul ei la magazin (cunosc materialele știu să deosebesc bumbacul de pânză știu să folosesc un cântar cu pietre, am vândut și struguri legume, când aveam 16 ani mă trimetea mama la dragonul roșu să cumpăr marfă pentru magazin, mergeam singură cu trenul, în fiecare vară eu lucram în satul de vacanță, pentru a putea învăța meserie am mers gratis în paralel cu școala din clasa a 7 a când aveam timp la un pictor care ma învățat să pictez tablouri în ulei pe paspartu si pe pânză, eu munceam eu făceam galeuri și el lua banii dar acum știu să modelez lutul ceramica știu să fac cercei broșe mărțișoare vitralii și diverse suveniruri cum ar fi felicitări origami pe care le vindem din mână japonezilor care ies de la muzeul satului pe 10 euro, Acum nu mai am nevoie de nimeni șî de nimic pentru a putea să îmi pun în practica cunoștințele șî abilitățile artistice am uitat să vă spun știu să fac până și tablouri cu semințe,
Am experiență îndelungată și în vânzari pentru că în paralel cu liceul vindem pe drumul ce duce la castelul peleș sau la diverse târguri prin țara și expoziții diverse obiecte de artă și artizanat și nu doar ale mele ci de multe ori îmi ajutam și prietenii artiști plastici luam și de la ei marfă pe care o prezentam (farfurii de ceramica, pietre semi prețioase, flori de mină, diverse giuvairuri făcute din scoici și piele lucrate manual pentru diversificarea ofertei ) iar artiștii îmi ofereu 10% din prețul produselor vândute.
cu acești bani am reușit să plătesc ratele la bancă pentru că mama mea a înebunit după ce a luat rată de la bancă ca să ne rămână nouă apartamentul pentru că tatăl meu a plecat cu două fufe, pot spune că m-am abțiunut și tot ceea ce am câștigat am investit în plata ratelor chiar dacă am avut multe zile în care am mâncat doar pâine cu vegeta si cu apă nimic alt ceva, când aveam bani de pâne nu avem bani de cartofi când aveam cartofi nu aveam bani de ulei sau pâine, de multe ori am incercat să mănânc doar un singur ou pe zi ca să pot plăti rata. dar acum slavă Domnului am reușit să termin liceul mecanică și știu să pregătesc mașinile pentru vopsit! îmi place să vopsesc aututurisme, chiar îmi aduce o satisfactie deosebită atunci când văd că am reușit să pregătesc pentru vopsit și am vopsit o mașină chiar dacă a trebuit să muncesc foarte multe ore suplimentare, eu apreciez calitatea impecabilă la care a reușit să iasă din mâinile mele. mă face fericită când văd ca propietarul mașinii este extaziat de perfecțiunea vopselei mașinii lui!
Vă rog din tot sufletul pe toti cei ce ați putea să îmi oferiți un job de secretara sunt dispusă să stau sub masă și să vă fac fericiți in fiecare dimineață și de ori cât de multe ori doriți voi.
Eu iubesc să devin intr-o zi independentă dar eu nu am bani si pentru a face un buget de startap pentru ca mie îmi trebuiesc bani sunt dispusă să o iau de la unca de jos.
visul meu in viață este să fac o vopsitorie auto unde să fac desene artistice pe mașini să le pictez
Poate dorește cineva cu un service auto să îmi dea o mână de ajutor pentru a nu fi nevoită să pornesc chiar de sub birou!
Sunt dispusă să dau o probă de lucru!
vă promit că nu o să fiți dezamăgiți

| johnnny123 a răspuns (pentru zilog):

Te intreb la modul foarte serios, tu ti-ai facut vreodata un consult psihiatric?

Pentru ca un om cu toate tiglele pe casa nu poate da raspunsurile pe care le dai tu. Ceva este foarte in neregula cu tine si ar trebui sa iei niste masuri.

| zilog a răspuns (pentru johnnny123):

Prietena mea actuala a terminat facultate de psihologie in Republica Moldova si acum este angajata chiar ca psiholog, urmeaza sa ne căsătorim
am un psiholog zilnic in casa mea
nu mi-a scos ochii niciodata cu absolut nimic

ce mai vrea ea de la mine asa din cand in cand ar fi sa ne rugam impreuna sau sa citesc Biblia macar 1 ora / zi
astea sunt singurele ei cerinte si asteptari ce ar vrea ca eu sa modific la viața mea.

| johnnny123 a răspuns (pentru zilog):

Daca nu i se pare nimic in neregula cu tine, ar trebui sa se intoarca la facultatea aia si sa returneze diploma.

Asta daca nu cumva prietena ta este un personaj imaginar, ceea ce mi se pare mult mai plauzibil.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru NoOne18):

Cine cumpără prăjituri de pe net? Azi sunt zeci de cofetarii in Romania numai e ca in anii 80, decît sa spui niste tîmpenii cît tine de mari mai bine taci.

| NOOOONAME a răspuns:

Pui un tantar sa te intepe in palma dreapta ca cica iti vin bani daca te mananca in palma =)...

| Pasiunepentrumasini a răspuns:

Du-te la lucru
Ce sa faci...