| Coman_Cătă_1999 a întrebat:

Salut! Acum aproximativ o ora am introdus codul PIN la un bancomat BCR de 3 ori gresit. Acum stiu pinul si mai am si cardul dar nu stiu ce sa fac sa il deblochez. Ceva ajutor?

3 răspunsuri:
| Wizard99 a răspuns:

Mergi mâine la o sucursala BCR și spui ce s-a întâmplat. Dacă e card pe numele tău, te vor ajuta sa rezolvi problema. Vei avea nevoie de buletin. Fără buletin nu te va baga nimeni în seama.

Doar dacă ești posesorul cardului, am mai spus.

| Coman_Cătă_1999 explică (pentru Wizard99):

Da, sunt posesorul cardului. Problema este ca banca este inchisa maine si as avea nevoie de bani, este vreo sansa sa il pot debloca telefonic?

| AndraLavi a răspuns:

Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie, mi s-a blocat cardul chiar in bancomat. La mine a durat 2 saptamani pana l-am recuperat, dar chestia este ca nu ai ce sa faci acum. In weekend nimeni nu lucreaza si abia luni te poti duce cu buletinul sa explici ce s-a intamplat. Si telefonic nu ai cum pentru ca doar ei pot sa umble acolo si sa-l scoata. Oricum vor fi nevoiti pentru ca in momentul in care cardul a ramas acolo, tot sistemul e dat peste cap si nu mai poate nimeni sa introduca alt card. Stai linistit, o sa il recuperezi!