| Leonard747 a întrebat:

Salut! Am 450 lei, as vrea sa fac o mica "afacere" din care sa fac bani(am sub 18 ani) ce idei aveti?

Răspuns Câştigător
| AlexAL275 a răspuns:

E bună intenția, dar nu cred că poți deschide ceva cu o sumă așa de mică. Cine știe poate ești inventiv și mă înșel eu, dar e o șansă foarte mică. Ai putea cu acea sumă să investești în tine, cea mai bună investiție ești tu, acum faci cum vrei. Îți dau eu acum o idee de profit luată de la colegul de bancă, păcat că încă nu am pus-o în funcțiune? Poți să te duci pe la SH, iei haine care arată mai bine, vezi că cele de firmă le poți da cu mai mult și le pui pe OLX sau alte site-uri în gen, bineînțeles la un preț mult mai mare. Nu știu cât de eficentă este metoda, dar cum am zis așa făcea colegul meu. Ca să poți deschide o afacere, mai întâi trebuie să ai bani pentru a investi și pentru a face bani îți trebuie un loc de muncă. Te poți înscrie la un curs de frizer, nu știu dacă știi, dar chiar se câștigă bine din asta. Încearcă în mai multe domenii, poate se lipește ceva de tine și poate te ajută și cu ceva în viitor.

7 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Bitcoin, sau ripple.Pentru alte afaceri trebuie de la 450 de euro în sus şi vârsta de minim 18 ani.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cu 450 de lei. nu am nici o idee, doar că e imposibil. sau aproape.
Dar se poate așa. Mergi la un angro de mărfuri. Cumperi să zicem ciorapi cu 5 lei. Mergi apoi la oser, talcioc și îi vinzi cu 5, 50 lei. Mulți minoritari trăiesc așa, pe mariginea unui târg, a unei piețe. Apoi cu capitalul mărit. cumperi produse tot mai multe și mai interesante pentru cumpărători.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Mai bine zis, sa investesti acei bani in educatie sau cursuri de specializare, care sa te ajute ulteriorwinking

Informatia, sau mai bine zis modul in care se asimileaza informatia este unul din cele mai importante lucruri cand vine vorba de succes!

| InYourMind a răspuns:

Nici cu 450€ n-ai ce facehee hee

| Frank51 a răspuns:

Ce stii sa faci? Daca nu ai un hobby sau un talent, ramane sa cumperi si sa vinzi produse, poti incepe pe tren, sa vinzi apa plata cu adaos 200%, cornuri, pizza, dar eu prefer sa ma angajez la mc donalds decat sa fac din astea.

| PsyhoChild a răspuns:

Afacere nu, combinatii da.
De exemplu cumperi un produs cu 20 de lei si il vinzi cu 25 pe olx.

| Jokers666 a răspuns:

Apucate de tigarii