| Utilizator2222 a întrebat:

Salut, am facut rost de o bicicleta si ma gandeam sa incerc si eu sa livrez pe bicicleta, ce aplicatie recomandati ca am vazut ca au aparut o gramada gen Glovo, Bolt, Tazz, etc. Si cateva detalii daca stiti gen intre ce ore pot lucra si cat se plateste; stau in Bucuresti ca si locatie. Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Benny09 a răspuns:

Food Panda. Ai contract legal, comision zero, ești plătit la ora indiferent dacă ai sau nu comenzi. Dacă ai comenzi, pentru fiecare comandă finalizată mai primești încă 5 lei peste cei 10 lei/ora. Ai și echipament asigurat, însă ei te vor supune la un mic test sa vadă dacă ai capacitate de livrator pe bicicletă. Poate te vor testa, poate nu.
Glovo - nu recomand. Pentru contractul de munca trebuie sa plătești comision. Un contract de doua ore va costa mai puțin, un contract de 12 ore va costa mai mult. Și nu vei lucra direct cu glovo, doar cu parteneri glovo. Va trebui sa plătești și alte porcarii, taxe pentru a-ți plății ei contribuția la stat sau mie spre ex. mi-a cerut bonuri de benzină. Nu am eu mașină, sunt biciclist, însă sa dau altuia bonuri de benzina. Varlaam Grigore de pe YouTube nu spune tot despre acest Glovo. Adevărul ca mai mult muncești pentru altul decât pentru tine.

| Utilizator2222 explică (pentru Benny09):

Ok o sa incerc la food panda mersi

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Aplică la toate vezi care te acceptă!

| aDEeLAa a răspuns:

Suni la mai multi si ii intrebi cat ofera. Glovo mi se pare cel mai practicat, dar cred ca platesc putin.
Bringo mi se pare ca plateste ok., dar ti-am zis trebuie sa suni la mai multe firme partenere ( care posteaza pe Facebook, olx etc) sa vezi cat dau pe cursa.