| Anonim420420 a întrebat:

Salut. Am o suma de bani pe care vreau sa o tin intr-un cont la banca, ce banca imi recomandati in asa fel incat sa platesc cat mai puțin anual?

5 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Apropo! Banii se tin mai bine in depozite, nu in cont. La depozit mai ai si dobanda. La cont nu!

| relian a răspuns:

Daca ai bani si doresti sa pastrezi,atunci fa un cont de saving,acolo nu o sa platesti nimic,ba o sa trebuiasca sa iti dea ei tie doabanda,e mai nimic dar nu dai tu nimic de la tine.
La ce banca? Pai depinde ce suma de bani ai,daca ai suma f mare,stiu si eu sute de mii,atunci este bine sa intrebi ce suma garanteaza acea banca, pentru ca bancile garanteaza o anume suma de bani in caz de faliment, is asigurate cum ar veni.
Daca ai de ordinul zecilor de mii baga la orice banca.

Nu stiu cum este in RO dar banui ca daca ai cont sau cum se numeste acolo sa pasterzi banii, nu credc a trebuie sa platesti tu nimic pentru intretinerea acelui cont.
Ce rahaturi si cu auzi la ei intretinerea contului laughing da ce faci ma nene dai cu sapa, o sa dispara chestiile astea in cativa ani, sigur in 10 ani n-o sa mai fie cu intretinerea peluzei din fata casei laughing

| siriusblack98 a răspuns:

Îți sugerez să nu o ții la bancă în primul rând. Te trezești cu mai puțini bani decât aveai.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

CEC Banc este preferata mea. Am aflat săptămână trecuta ca oricât de multi bani ai avea in Cont, taxa pentru întreținerea Contului este aceiași cu cea care o retine cînd nu ai nimic in cont.

| Zuzu1991 a răspuns:

ING all the way
BT incet si cu dubii ajunge ING-ul din urma, de gen bancomat cu depunere, ING a avut cu peste un an inainte de BT
iar taxele de intretinere sunt cele mai mici la ING dintre toate bancile de care am auzit, iti dau cardul in momentul in care iti faci cont (tehnologie moderna, il stanteaza pe loc direct in sucursala, nu stai 2 saptamani pana vine acasa), etc.