| mafiot1 a întrebat:

Salut.Am si eu cateva intrebari si anume:Mi-am facut cont da Revolut si cand intru in interfata Revolut imi scrie mai jos asa:Comanda cardul Revolut acum si cand apas acolo imi spune asa:Sa alegem primul tau card Revolut si am 2 optiuni si anume:Card fizic si Card virtual iar daca ii dau la card fizic imi scrie asa:Creeaza un design de card si imi spune mai jos asa:Material, Color, Type ai mai jos imi scrie asatonguelastic si Metal. Daca ii dau pa Metal imi scrie Material si Primeste card metal auriu dar daca ii dau la Color ma pune sa selectez ce culoare o sa il primesc si am vazut ca majoritatea oamenilor care folosesc Revolut il au pe Negru. Daca selectez culoarea mea preferata si anume Gold o sa am aceeleasi avantaje ca si unul Negru cum ar fi:Cash Back etc? Dar daca selectez Card fizic pot sa il asociez cu telefonul si sa las cardul fizic dar Metal si sa iau telefonul cu mine la cumparaturi avand asociat cardul fizic dar cardul fizic il las acasa pot plati contactless cu telefonul sau trebuie sa am neaparat cardul fizic cu mine si sa ii dau la contactless si sa primesc acel 1% CashBack? Dar pot plati si online si sa primesc acel 1% inapoi pa card daca il an fizic si nu Vizic si/sau Plastic/Metal?

| Ora de net a răspuns:

Salut!

Revolut oferă în momentul de față 3 pachete: Standard, Premium și Metal.

La cel Standard este inclus cardul fizic mov-albastru din Plastic. Pentru a avea cardul Standard nu e nevoie să plătești un abonament lunar.

Cel Premium include culorile black, silver sau rose gold, din Plastic.

Cu pachetul Metal poți alege una din cele 5 culori (gold, rose gold, black, space gray și silver), iar materialul va fi Metal, așa cum îi zice și numele. Culoarea Gold sau opțiunea de Cash Back (0, 1% bani înapoi în Europa și 1% în afara Europei pentru toate plățile cu cardul) se află numai în acest pachet.

Aici poți găsi mai multe informații despre prețul lunar și beneficiile pe care le oferă fiecare pachet: https://bit.ly/2DjXezA.

În prezent poți adăuga cardul Revolut in Apple Pay dacă ai unul dintre dispozitivele menționate aici: https://bit.ly/2DnqBRP.

În România nu este încă disponibilă varianta de a plăti prin Google Pay, direct cu telefonul. Poți face asta dacă locuiești în țările în care se testează variant beta. Le poți consulta aici: https://bit.ly/2R1uKD7.

Ora De Net