|

Salut! Am un mastercard young debit. Trebuie sa fac un transfer bancar urgent, dar aplicatia de online banking nu merge. Am incercat si TransferWise dar imi spune ca banca nu a dat permisiunea. Cum as putea face transferul?

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Paypal, western union, moneygram.

| explică (pentru Nemessys):

Tot nu merge. Are legatura cu faptul ca sunt minor?

| a răspuns (pentru Cinevacatoatalumea):

Atunci ai putea ruga o persoana majora.

| a răspuns:

Esti o victima de sistem:
1. Nu te baza pe banci(mai ales in vremuri zombie apocalypse), pe carduri sunt bani virtuali care nu exista(.)(vezi seria-interzicere-esuata - zeitgeist 2007 2008 2011 aici http://zeitgeistmovie.com/_ pentru lamuriri despre sistemul monetar-financiar-rotite_ruda cu Atlas Shrugged part 123) plus esti la mana lor cand vor ei, te pot scoate din priza la clik, sau cand vrea a3a parte(institutii xy), sa nu mai vorbim de hakeri priceputi in spargerea conturilor BTC(criptate grav) cat de siguri sunt bani tai pe card? Plus ca in loc ca banca sa ti se INCHINE ca TU tii banii tai la ei, ei fac ce fac si se ascund dupa foi si texte scrise super marunt intr-un colt SAU un "GLITCH" nu iti permite sa faci transfer din motive "MODERNE" chiar daca esti PUTRED de bogat/blindat pe card in bani CARE NU EXISTA FIZIC.
Si pentru ca nu poti face transfer acum!, cine iti acopera pagubele? mama omida?
2. Deci pentru ca ouale nu se tin intr-un singur cos, i-a din rezerva CASH care ar trebui sa o aiba orice om PREVAZATOR si fa-ti treaba prin servicii dedicate si posta comunista are ceva de genu sau CASH moneygram(comision lejer mai ales de azi pe mânie), western union(astia se intind la comision fata de moneygram), Paypal, etc, sau clasicul porumbel dresat cu mesajul la picior, da nu cred ca ai deãsta pe stoc.
3. 1000$ in mânã ACUMA, pot face mai mult decat 500 de carduri si cioara de pe gard, >>> acum esti cu 1 secunda mai destept/desteaptã, invata!