| REZERFYT28 a întrebat:

Salut! caut si eu niste idei de afaceri/investitii etc, vr sa incep sa fac bani mai serios. Nu vreau sa fiu "samsar". Multumesc anticipat!

5 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Mai greu sa gasesti asa ceva pe TPU, in primul rand trebuie sa fii inovator as zice eu. Eu acum multi ani eram un pusti samsar de electronice, colaboram cu un forum mare si imi vindeam produsele de acolo, faceam bani frumosi de buzunar, era in perioada in care eMAG nu era nici embrion.
Acum e greu sa pornesti orice afacere pentru ca aproape sigur s-a mai gandit unul la acelasi lucru, mai ales ca acum orice "meletean" a fost printr-o tara straina si multi fara sa jignesc pe nimeni din necalificati pe acolo sau intors in tara fiind patroni ce au muncita acolo ca sclavi gen, pentru ca au invatat meseria si know-how-ul de acolo.
Cat despre afaceri in adevaratul sens al cuvantului nu stiu cati dintre ei au aici pe TPU asa ceva.
Trebuie sa ai o mare suma de bani ma gandesc ca sa poti incepe o afacere si sa si ai norocul ca ea sa nu pice. Nu uita ca e pandemie si asta poate fi un plus sau un minus.
Poate sunt altii cu idei mai stralucite si te pot orienta!

| al0o0o0 a răspuns:

Fa ceea ce iti place si atunci vei avea cu siguranta succes

| tonyc7 a răspuns:

Daca vrei sa ai succes, trebuie sa dispui de ceva ce lumea cauta mult ori sa te pricepi tu bine la ceva anume! Altfel, iti pierzi timpul degeaba.

| radagigi a răspuns:

Câstiga Bitcoin cu:
https://freebitco.in/? r=39673221

| REZERFYT28 explică (pentru radagigi):

Chestia asta nu e teapa? asa am inteles