| Valeriul2341 a întrebat:

Salut,daca ati avea 300 de ron in ce i ati investi sau cum i ati inmulti folosindu va strict de ei, mai ales la o varsta frageda?

8 răspunsuri:
| InYourMind a răspuns:

Dro...cânepă laughing

| Frank51 a răspuns:

Mi-aș lua shaorma și prăjituri.

| SpiridusulTuca a răspuns:

Cumperi si revinzi. Cauta ceva ieftin si mergi vinde la piata pana te prinde politia

| GabrieloKg a răspuns:

Cea mai buna metoda ar fi sa cumperi chestii ieftin si sa le dai mai scump.
Daca ai pe cineva mai mare cu care te intelegi bine, te poate ajuta cu un cont unde poti baga banii aia intr-o moneda virtuala ieftina ( cyptovaluta gen bitcoin ) si sa ii lasi acolo ani.
La fel merge in actiuni pe aplicatia Trading 212, dar ai nevoie de un cont si peste 18 ani.
Cel mai bun exemplu e asta cu, cumperi ieftin si vinzi scump.
De exemplu, gasesti ceva pe joom sau wish care e asa mai incantator si cumperi mai multe bucati, apoi le vinzi pe olx cu 10-20 lei, poate chiar si mai mult.
Era o idee cu, cumperi adidasi la reducere si cand pretul creste tu ii vinzi mai ieftin, dar asta e o idee mai complicata de am auzit-o eu pe la TV.
Iar ma repet, cumperi ieftin, vinzi scump, dar trebuie sa iti formezi o strategie.
Cel putin daca nu gasesti in ce sa investesti, tine de ei, stage-i, une-i deoparte, ban la ban milioanele se trang si cand ai 18 poti baga in actiuni pe Trading 212 sau bitcoin si etc.
Cel mai important: Cea mai buna investitie este si va fi, investitia in tine. Adica cu banii aia sa faci niste cursuri sau sa cumperi niste carti care sa te dezvolte, sa creezi un skill sau ceva cu care poti face bani, de exemplu, carti de marketing, publicitate, cursuri de dans sau chestii.
Sper ca ai inteles. Multa bafta!

| Valeriul2341 explică (pentru GabrieloKg):

Salut,m-am uitat acum pe un site si am gasit o pereche de vapormax de la 900ron la 500si cred ca ii voi comanda, ulterior sa i vand mai scump. Daca esti interesat se numeste blackstore si e un site roman, sper sa nu mi iau teapa?

| GabrieloKg a răspuns (pentru Valeriul2341):

Nu cred ca iti iei, poti cauta pe net informatii. Acum daca tu stii ca sunt originali, nu e teapa. Presupun ca site-ul e destul de popular.
,, Era o idee cu, cumperi adidasi la reducere si cand pretul creste tu ii vinzi mai ieftin" am gresit aici trebuia sa fie ii vinzi mai scump.
Dar vezi dupa ce ii cumperi nu ii folosi, ii lasi asa in cutia originala sa ii vinzi ca noi.
Nu ii scoate sa se puna praful pe ei.

| Dmpoy11 a răspuns:

Păi ai putea să îți cumperi ce îți dorești cu ei dar dacă nu vrei să îi cheltui neapărat pe ceva mai bine strângei!

Întrebări similare