| AlexandruInu a întrebat:

Salut,de ceva timp tot caut fonduri europene, fonduri nerambusabile. Am o afacere in prezent cu tata dar am nevoie de ambarcatiuni, am deja una dar nu pot face mare lucru cu ea. Pretul achizitiei+motorizare+dotari este undeva la 37-38.000€. Sa fac imprumut la banca este total exclus. Vreau fonduri pentru turism.

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Https://fondurile-europene.eu/? gclid=Cj0KCQiApsiBBhCKARIsAN8o_4hvaks7KXS_Qz_JlH1WR3dbsccyFCMWEGZ0_4-hcmV260PEOwaATUYaAswcEALw_wcB

| ScofieId a răspuns:

Da. Se poate face cerere pentru fonduri europene simplu iar sansa daca totul este bine pus la punct este de 100% de a fi finanțat. Trebuie in primul rand sa faci un plan de afaceri bine structurat si cu preturi corecte. Si 1€ daca l.ai pus acolo si e in plus doar ca sa te mai alegi si cu ceva in buzunar ti l.au anulat, vor verifica dosarul foarte amanuntit mai multi specialiști. Trebuie sa arati ca poti face profit in urmatorii 5 ani, adica investitia ti.a adus un castig, nu o investitie degeaba facuta. Vei fi verificat timp de 5 ani iar dupa asta ești liber sa faci ce vrei tu. E o idee foarte buna, pune.o in aplicare. Sunt firme speciale care te pot ajuta cu planul de afaceri.

| AlexandruInu explică (pentru ScofieId):

Am gasit firme, consultanti pentru proiecte dar toti cer banii in avans. Nu mi se pare ok treaba asta, adica eu daca iti dau o parte din bani nu mai ai aceeasi ambitie pentru aprobarea proiectului.

| Yuoia a răspuns:

Vorbesti de ambarcatiuni. Daca esti din Delta, ai sanse mai mari decat in restul tarii. Mergi la Tulcea si intereseaza-te.

| AlexandruInu explică (pentru Yuoia):

Sunt din Tulcea dar am vorbit in trecut cu niste consultanti si cel mai ok ar fi proiectul Start-Up, momentan din ce am inteles nu sunt deschise dar ma gandeam ca poate sunt si altele