| Mahalance a întrebat:

Salut, doresc sa fac un card Visa sau Visa Electron online pe numele mamei, eu am 16 ani. Vreau sa atasez acel card in paypal pentru a putea face withdraw la bani, pentru ca am un card mastercard si nu il accepta!

Eu sunt la tara si mama, nu are chef de 20 drumuri pentru un card! Deci intrebarile mele sunt:

1. Ce banca imi recomandati pentru a face un card Visa utilizabil pentru paypal?

2. Il pot face online pe numele mamei, iar obtional sa o verifice telefonic pe mama?

3. Sa presupunem ca cardul e gata! Va veni prin posta sau o sa se duca mama sa il ridice?

4. Sa presupunem acum ca am cardul, l-am atasat paypal, va trebui vreodata sa fac ridic limite sau ceva de genul? Din cate am inteles la banca Transilvania trebuie sa te duci la banca sa vorbesti nu stiu ce si sa impui tot nu stiu ce pentru tranzactii online!

Cam asta e tot, multumesc!

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

La ING poți face orice „reglaje" online. Cardul poate fi trimis și prin curier. Merge cu PayPal. (eu am atașat un Mastercard ING).
Numai că NICIO bancă nu va deschide un cont unui client nou fără să vadă acel client în față, ca să îi verifice actele și să semneze documentele de deschidere a contului și ce mai trebuie pe-acolo.

| Mahalance explică (pentru mihai69):

Okay, dar din cate stiu paypal nu accepta withdraw la card tip master card. Sau faci direct in banca? Ma gandesc si eu si ii zic mamei sa isi faca un card la ING, dar parca m-as axa mai mult pe Banca Transilvania, ce crezi? Ce ar trebui sa fac?

| mihai69 a răspuns (pentru Mahalance):

Ia oferte de la ambele bănci (sau chiar mai multe) și compară-le! Alegi în funcție de ceea ce îți e ȚIE mai convenabil; nu e musai să fie aceeași ca în cazul meu.