| Anonim420420 a întrebat:

Salut. Investiția la bursa sau pariuri sportive? Mie mi se pare cam aceeasi chestie. Este exact acelasi risc in joc.

5 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Daca ti se pare ca implica acelasi risc inseamna ca habar nu ai ce inseamna investitiile la bursa.

La pariuri daca ai pierdut, ai pierdut. Nu-ti mai vezi banii inapoi niciodata. La bursa chiar daca scade pretul actiunilor, nu te obliga nimeni sa le vinzi. Poti sa le tii pana cand creste pretul.

| siriusblack98 a răspuns:

Păi tot gambling este dar depinde ce domeniu stăpânești mai bine. La pariuri sportive poate să joace și Marcel cu 6 clase salahor de meserie care este pasionat de fotbal și nu ratează nici un meci la care comentează cu berea în mână. Pe când la bursă vorbim deja de altă categorie de oameni și un domeniu mult mai vast și versatil cu care poți jongla. Risc este la ambele dar la sport dacă echipa respectivă a pierdut meciul, tu ai pierdut banii irecuperabil. Pe când la bursă dacă luna asta ai investit 1k euro în petrol sau în aur ori bitcoin și a scăzut prețul, peste 2-3 luni poate crește iar tu ai șsansa să faci un profit enorm.

| Heraclit a răspuns:

Nu e deloc aceeasi chestie. Daca te informezi un pic, poti sa faci bani foarte buni la bursa, dar pariurile sportive sunt noroc chior (sau ghinion de cele mai multe ori)

| andrei69andrei a răspuns:

La bursa nu se joaca, se investeste, sunt riscuri mici calculate, daca stii ce faci poti faca 10% pe an fara sa pierzi, in timp ce pariunrile sunt riscuri mari. presupun ca 90% pierd, dar si castiguri mari.
la bursa daca vrei ai si titluri de stat, cu risc 0, nu poti pierde, si castig mic. 4% pe an... totusi dublu ca la banca laughing

| Mopmop a răspuns:

Pariuri. bilet de 3 lei sa zicem. Bursa: portofoliu de 100 k euroi... Oare o fi o diferenta?!
Investeste cu caplaughing)

Întrebări similare