|

Salut lume. Imi puteti da si mie idei de afaceri pe care le poate face cineva de 16 ani? Nu sa produca foarte multi bani. In jur de 3000 de lei pe luna sau mai putin. MULTUMESC

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai o părere nerealista despre cum funcționează afacerile. Dispui de un 30.000 euro sa zicem ca să începi o afacere care sa dea atâta profit din prima?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

3000 de lei pe lună nu ți se par mulți bani pentru un puști de 16 ani? La ce te raportezi când spui asta, având în vedere că salariul mediu net în România este de 2700 de lei?

Știi care este problema principală a tinerilor din ziua de azi? Sunt atât de bombardați zilnic cu povești despre milionari încât ajung să aibă niște așteptări complet nerealiste și complet necorelate cu aptitudinile lor.

Ce știi să faci, sau de ce fonduri dispui pentru a putea dezvolta o afacere care să-ți aducă un profit de 3000 de lei pe lună? O investiție de succes (care este foarte greu de realizat) aduce un profit de 10% pe an. În cazul tău, profitul pe care ți-l dorești tu este de 36 000 de lei pe an. Asta ar însemna că ai nevoie de o investiție de 360 000 de lei, adică vreo 90 000 de dolari. Ai banii ăștia și cunoștințele necesare pentru a identifica și administra o investiție de succes?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

La noi nu produce un om matur 3000 pe luna, darămite un minor laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează