|

Salut! Paypal Ajutor : As avea nevoie de putin ajutor. Doresc sa stiu cateva chestiuni despre paypal. Sunt intersant sa cumpar un joc de 4$ de pe Playstation Store. Nu am intentia si cheful sa-mi fac card bancar ca sa-l atasez contului paypal. Doresc paypal deoarece Playstation Store nu accepta Cod PaySafeCard. Intrebarea mea este : Pot incarca contul online de paypal prin acele automate de unde iau paysafecard? Am luat o data un cod paysafecard si parca imi amintesc ca acel automat avea si niste optiuni de Paysafe. Gen Introduc banii cash in automat / aparat, introduc adresa de email cu contul paypal si asa pot incarca contul? O alta mica intrebare, daca fac cont paypal imi vine ceva acasa? Am 20 de ani. Funda.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu, nu poti incarca PayPal cu paysafe card.
Poti sa faci un review uite aici
https://www.g2crowd.com
si ei iti dau 5 gift carduri VISA virtuale de 10 dolari.
Cardurile astea le poti atasa la contul tau de PayPal si cumpara ce vrei cu ei sau poti cumpara direct cu ele.

Daca nu este suficient si totusi vrei sa cuperi cu paysafe card, faci asa
Iti faci cont la skrill.com
Il incarci cu cat vrei cu paysafe card
Skrill iti da o VISA virtuala si una reala. Alege-o pe cea virtuala ca nu costa nimic, si plateste cu ea oriunde online.
E bine asa? :)

| explică (pentru Bogatu_Valentin_1968):

Imi dau ei 10 dolari pentru un review, mi-e greu sa cred? In fine, multumesc de ajutor. Lol, nu stiu daca ii pot folosi oriunde. Presupun ca incerc la vreun coleg daca are paypal si ii dau si comision... In ultimul caz poate ma duc la banca pfff

| a răspuns (pentru suprem98):

Folosesti Word-ul, Firefoxul, Chrome-ul sau Acrobat Reader-ul?
Sau alte programe similare? Stii ceva engleza? Daca da, inscrie-te la G2Crowd.com si ei iti vor da pentru primele 5 review-uri (300 de cuvinte) cate 10 dolari. Apoi te vor mai invita cam odata la 2-3 luni sa faci un review pentru 10 dolari. Daca nu stii engleza bine, scrie cum stii, trimite-mi-le mie, ti le corectez eu, si le postezi tu. Imi dai 1 dolar la fiecare review. Prin PayPal sau altfel.
Cardurile astea ale lor sunt emise in Statele Unite si nu sunt acceptate de toti comerciantii de aici (din tara si Europa). Unii le accepta.

| explică (pentru Bogatu_Valentin_1968):

Lol. Nu stiu ce sa zic man. Multumesc presupun, multumesc pentru atentie. Nu am nevoie sa fac bani lol, in special online. Doar ca nu aveam chef sa ma duc la banca sa-mi fac card pentru un joculet de 4$ (16-17lei cred). Nici nu ma vad folosind cardul altadata. Doream sa stiu, daca imi fac cont paypal l-as putea incarca similar ca cel de Paysafecard, am automatul aproape de mine. Se pare ca nu "merge" asa

3 răspunsuri: