| sergiumd1010 a întrebat:

Salut, știe cineva cum acționează EOS KSI ROMANIA? Firma aia de recuperări credite, am fost plecat din tara și am avut un credit la banca de 3000 de lei și am uitat de toate, am avut niște probleme și am fost plecat din tara și am 160 de zile restanta de plata, am vreo 3300 de lei de plătit în total. Și am primit mesaj ca banca a mandatat firma asta se ocupe de creditul meu. Cine știe sa ma ajute și pe mine cu un răspuns. Mulțumesc

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca nu-ti platesti datoria + majorarile cumulate, atunci vei fi executat silit pentru o suma si mai mare (taxele de executare etc.).
E bine sa scapi cat mai repede, sa-ti platesti datoria pana nu va creste vertiginos!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Răspunsul e sa iti platesti datoria. Eos e o firma de recuperări creante. Ei cumpara datoriile de la firme si le recuperează mai departe de la clienti. Practic acum esti dator eos. Si te vor bate la cap pana te dau in judecata.

| sierra1 a răspuns:

Nu ai nevoie de nici un răspuns, ai nevoie de cei 3300 lei de returnat. Atât!

| johnnny123 a răspuns:

Actioneaza ca orice firma de recuperari de creante: te vor bombarda cu mesaje si pana la urma te vor da in judecata, vor castiga si te vor executa silit.

Sfatul meu ar fi sa platesti cat mai repede, pana la urma 3300 de lei nu este asa o suma.

Iar tu esti un caz fericit daca dupa 160 de zile de intarziere ti-au pus penalizari doar de 10%. Daca te imprumutai de la un IFN pana acum aveai penalitati de 300%.