|

Salut TPU! Am o intrebare. Toata alocatia mea sta pe un card la Banca Transilvania. Ma gandesc ca astia iau din suma aia bani ( pentru intretinerea contului bancar sau ceva gan ). Oare daca ii transfer pe PayPal? Cei de la PayPal imi iau vreun comision sau ceva de genul asta?

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

S-ar putea sa-ti ia ceva comision de administrare, dar in orice caz e mic... Nu iti recomand sa-i pui pe paypal in cazul tau. Paypal-ul nu ia comision cand platesti (doar cand transferi bani catre alt detinator), insa iti converteste leii in $ sau euro si pierzi bani la conversie.
Iti poti scoate banii si sa-i tii la ciorap, sau intr-un depozit la termen (dar probabil ca n-are rost de vreme ce ai doar cateva mii de lei).

1 răspuns:
| a răspuns:

Banca nu-ti ia comision la banii tai din contul bancar!

Dar Paypalul ia comision la toate tranzactiile cand primesti bani in el, nu si cand platesti cu el.
In orice caz, ca sa ai cont de paypal, trebuie sa ai 18 ani impliniti si sa iti legi contul bancar de contul paypal, dupa care paypalul intra in banca ta si retrage $2 trimitandu-ti in extrasul de cont, un anume cod de 4 cifre, pe care tu trebuie sa-l reintroduci a doua zi in Paypal, ca verificarea sa fie completa si contul de paypal sa functioneze.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează