| FlorinakeIulian a întrebat:

am o problema cu romtelecomul.Acum un an in februarie am reinoit abonamentul cu ei pe un an.In august mi-am luat un modem wireless ok.Acum in ianoarie m-au sunat sa imi faca o oferta cu un telefon dar am refuzat pentru a ma muta pe RDS.Asa ca i-am spus aluia sa imi spuna cand imi expira contractul si a spus in 2015 aprilie DC?
Eu nu mai am nici un contract de la ei, cand au venit sa imi monteze wirlessul ala m-a pus sa semnez si mi-a luat si contractul vechi
Ce sa fac chiar doresc sa renunt la romtelecom
DAu FUNDA DE CATE ORI VRETI DA NUMA ajutati-ma

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai ai zis ca l ai reinnoit acum un an, si probabil l ai facut pe 2 ani, deci e valabil pana in 2015. ca sa renunti trebuie probabils a platesti o taxa de reziliere care consta in lunile de abonament ramase

| TelekomRO a răspuns:

Buna ziua
Va rugam sa trimiteti un e-mail cu descrierea sesizarii dvs pe adresa relatiicuclientii@romtelecom.ro, insotita de codul de facturare si un contact al titularului - colegii nostri vor analiza situatia si vor reveni cu un raspuns catre dvs.
Multumim

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Tu nu ai acum la indemana nicun document in care spune pe cat timp s-a facut contractul? Daca ti l-a luat si esti sigura ca contractul e doar pe un an si ar trebui sa expire anul acesta, trebuie sa mergi la ei sa iti dea contractul, sa urmariti acolo. Ti-a zis asa pentru ca tu ai zis ca vrei sa te muti pe alt net si de-aia. Parerea mea.Altefel nu se explica. Ei ar face orice sa nu piarda clienti. Treci si la amenintari cu OPC-ul. Nu trebuia sa-ti ia contractul, orice ai facut se face in dublu exemplar. Unul la tine unul la ei.

| Anonim a răspuns (pentru anonim_4396):

In caz ca te inseli si primul contract era pe doi ani, anul trecut cand l-ai reinnoit, dureaza tot doi ani, deci..in cazul asta au dreptate. Mergi la ei sa vezi cu ochii tai contractul si sa-ti dea si tie unul sa-l ai acasa.

Răspuns utilizator avertizat
| crysman a răspuns:

Eu iti spun sa faci o cerere de reziliere contract pe motivul ca o sa pleci in afara dar trebuie sa-l depui la sediu