| GabrielGabii18 a întrebat:

ce se poate întâmpla dacă nu vrei sa mai plătesc facturile la abonament la telefon de la Telecom? De un an plătesc facturile normal cu prețul corect și din Septembrie a început sa îmi vina facturile in jur de 8 mil, ce se întâmpla dacă nu le plătesc și cum fac ca sa scap de abonamentul lor ca nu-mi mai convine sa plătesc atâția bani!( vreau sa Menționez ca sunt pe persoana juridică și abonamentul este pe firma )

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca nu platesti facturile o sa fii executat silit.
Poti solicita rezilierea contractului, vezi in contract procedura si daca trebuie sa platesti si altceva, in afara abonamentului pana la data rezilierii.

| Jassmina a răspuns:

Dupa cateva somatii de plata, ti s eva inchide contul telefonic si dosarul tau pleaca la o companie de recuperare a dotoriilor sau chiar poti fi actionat in judecata pentru neplata facturilor si a abonamentului in derulare, mai ales ca ai un contract cu Telecom.
In acelasi timp tu ori compania ta, veti fii listati pe LISTA NEAGRA a celor rau platnici, lista care este consultata de toti furnizorii din tara care dau credit. Avand o buba in cap, nu mai poti lau vreodata un credit nici de la banci si nici de la alti furnizori.
Lucrul asta este demult in occident si de vreo 10 ani incoace a aparut si in Romania.

| RaduMihaiRadu a răspuns:

Asa au patit ai mei cu Vodafone acum cativa ani. Aveau 10 numere cu abonament pe firma si factura a inceput sa vina din ce in ce mai mare. Au dorit sa opreasca contractul, sar au platit despagubire (nemernici mari astia). Pt ca nu au platit ne au dat in judecata si si.au recuperat banii

Daca nu platesti factura posibil sa te bage in judecata, oprire de conturu bancare, apoi lichidarea vunurilor si isi recupereaza banii pana la urma