| 1xtudor a întrebat:

Salut TPU, vin și eu cu o întrebare la voi, de curând mi-au fost luați 300+ lei de pe card, tranzacțiile fiind pe google pay Dublin. Sunt utilizator Apple, am controlat și pe pc și nu am nici tranzacție … acum vreau sa aflu dacă a mai avut cineva problema asta și dacă a reușit sa o rezolve, mi s-a mai întâmplat aceasta chestie cu alți 300 de lei, acum 3 săptămâni, dar era google play din alta țara, dar nu am primit niciun ban înapoi deși am sunat la banca + am făcut reclamație la google frauda.
Love TPU❤️

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Suna la banca si blocheaza cardul asta si pe cel nou nu ti-l mai pune pe toate site-ruile, ca de aia ti se iau fraudulos bani.
Google play nu fura banii d epe card, asta iti spun sigur ca am cont de 2 ani la ei si personal si pe firma si nu mi-a dsparut 1 cent.
banca iti da banii inapoi daca sunt de pe credit card. daca sunt d epe contul de debit, atunci se considera ca tu singur ti-i pus cardul aoclo si ai acceptat plata, deci sanse minime sa mai recupoerezi banii.
In orice caz, te sfatuiesc sa blochezi imediat ceat card si sa ceri unul nou, si atentie masiva pe viitor sa nu-l mai pui nicaieri.

Foloseste Paypalul pentru plati, legand orice card bancar de el, ca Paypalul iti da banii inapoi si investigheaza ei, recuperand ei [aguba.

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Soluția, blochează cardul și cere altul nou.

| Bubico2022 a răspuns:

E clar ca cineva ti-a furat datele cardului, blocheaza-l si schimba-l

| Skrillex076 a răspuns:

Da. Așa a pățit și un coleg de al meu acum o săptămână. Mna, tot ceva de la dublin payment îi apărea. Iar o colegă i-a spus că nu are ce face, că și ea a pățit același lucru acum jumătate de an, s-a dus la bancă dar nu a rezolvat nimic.