| Stefan149 a întrebat:

Salut TPU! Vine vara si vreau sa fac si eu niste bani de buzunar.Am 14 ani si acum sa nu spuneti toti "pune mana si invata"pentru ca merg foarte vine cu scoala am note foarte bune si nu imi fac griji pentru examen. Acum sa trec inapoi la subiect, cum pot face bani pe timp de vara? Eu m-am gandit sa imi fac un cont de Instagram pe plan de business si sa fie legat de huse adica eu cumpar o husa transparenta la modelul x de telefon si dupa iau o foaie desenez ce doreste clientul pe foaie si dupa lipesc de husa.Acum sunt tot felul de metode ca sa fie cat mai calitativ desenul si sa fie lipit foarte bine.Asta a fost ideea mea acum vreau sa vad si parerea voastra.

3 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Rogi pe mama si tata sa-ti dea alocatia, ca sa ai si tu de o inghetata au suc, ca de restul nu ai nevoie, fiind in intretinerea parintilor.

Din pacate este ilegals a faci conturi de business cand nu ai varsta legala si poti sa ai probleme serioase cu politia.
La anisorii astia nu se poate sa muncesti nicaieri, asta fiind obligatia parintilro sa te supravegheze sis a te hraneasca, sa te imbrace si sa aiba grija de tine.
Mergi la tara pe la rude si munceste in gradina, asa mai strangi cate un 10-20 lei, ca sa ai in plus pentru buzunar.

| Furnicuta000 a răspuns:

Daca cineva vrea huse personalizate poate sa intre de ex pe itelmobile si sa comande husa cu orice poza/desen doreste la 20 lei. Asa ca nu prea cred ca o sa aiba succes afacerea ta. Mai ales ca o husa transparenta nu e ieftina. In plus daca clientul se razgandeste tu ramai cu husa pe stoc.

| NonZarek a răspuns:

Nu prea poți munci la vârsta asta. Bani de buzunar îți pot da părinții (bănuiesc ca nu ai nevoie de sute de lei). Mai așteaptă câțiva ani când vei creste și te vei putea angaja legal, numa bine ți se va schimba și modul de gândire pana atunci și vei vedea altfel lucrurile.
Nu vad rostul în a munci atât de devreme, încă esti copil și ar trebui sa te bucuri de copilărie, mai 4 ani si vei fi major, vei începe sa muncești fiindcă ești nevoit și îți va fi dor de copilărie. Nu e rău cum gândești, e bine sa muncești însă nu de acum. Axează te pe școală, apoi liceu, iar prin clasa a 11 a poți sa începi sa te gândești dacă vrei sa te angajezi undeva pentru niște bani, mai ales ca se apropie permisul și va trebuii sa plătești școală de șoferi și sa îți cumperi mașina.