| TecuceanuBogdan a întrebat:

Salutare! Ce părere aveți despre CEC Bank? Merită să deschid un cont curent?

Răspuns Câştigător
| GPA a răspuns:

Deschide la ING. Ai 0% comisioane intrabancare și poți să folosești orice ATM pentru tranzacție și retragere numerar.
Foarte practică aplicația de control asupra contului bancar "ING.Home Bank". Poți să-ți controlezi contul bancar oricând, oriunde, în orice fel dorești tu. Plăți la utilități, donații, plăți virtuale prin NFC(card virtual, cu tehnologie de identificare prin radiofrecvență, a pos-urilor cu ajutorul dispozitivului : telefon, tabletă), bonusuri ca utilizator fidel (reduceri la diferiți comercianți) și multe alte opțiuni interesante. Oferă serviciu prin alertă SMS, blocarea temporară a cardului sau blocare card/emitere card nou. Securitatea stă la dispoziția ta, poți schimba oricând datele contului, autentificare în doi factori, prin digipass și amprentă.

Restul le descoperi tu dacă ești interesat.
Dețin un cont bancar la ING și mi se pare cea mai flexibilă aplicația de tip HomeBank din câte am văzut (comparativ cu ceilalți furnizori de servicii bancare).
CEC Bank pentru nervi, stres, lipsă privilegii și altele, vorba lui @Panamax

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mai bine ing

| Panamax a răspuns:

Daca vrei sa te imbolnavesti de nervi si timpul nu este o problema este banca perfecta.

| laSoledad a răspuns:

Nu merita sa deschizi cont curent la CEC Bank, pentru ca au comision de administrare a contului de 4, 5 lei pe luna. Din cate stiu eu, la ING si la UniCredit, nu se percep comisioane nici de deschidere cont, nici de administrare, daca aduci venituri lunare in cont cel putin egale cu 700 lei (salarii, pensii etc). Cauta la ei pe site.

| TecuceanuBogdan explică:

Multumesc tuturor

| Vanesa87 a răspuns:

Nu,sub nici-o forma incearca la alte banci care au totusi o eficienta mai mare si servicii mai multe decat cele de banking, gen western sau alte falicitatii on, recomand ING, Raiffaisen, Transilvania