|

Salutare TPU, nu stiu exact catergoria problemei mele asa ca am pus-o intuitiv, am 20 de ani lucrez intr-o fabrica, tin sa specific ca am doar 12 clase si da reget ca nu am dat bacul, ideea este urmatoarea inca nu am un plan de viitor dar cu toate as vrea sa fac ceva, in special Bani laughing asa ca va cer voua metode, dar nu genul de metode "3 miloane de dolari din vizualizat clipuri online 2k19", ceva ce ati facut si voi, prin munca bineinteles care sa dea roade la un moment dat. Dau Funda si 10% din profit celei mai bune idei laughing.

PS Nu vand droguri, nu scot fetite la colt de strada.

PS 2 Intrebarea nu este la Misto.

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Emigrezi intr-una din tarile de top din Europa (e mai usor loco), faci cursurile la care crezi ca te pricepi, te angajezi (se cauta orice tip de specialist), si garantat vei scapa de stresul banului ca nici nu-ti mai verifici contul sa vezi cati bani ai cand intra salariu, si poti sa-ti faci orice tip de proiect iti trece prin cap, (cumpararea unei case, vacante, copii etc.) Nu te du la,, fac orice'' ca la nivelul asta vei ramane. Ai putea si sa incepi asa, dar atentie, banul are un miros foarte ademenitor si e posibil sa-ti devieze drumul spre succes.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

școală sau loto, altă cale nu cred că e

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fără fundă și fără profit!
Soluția la tine -si la toți care sunt în situația ta- este continuarea studiilor. Nu este ușor, dar nu exista o altă soluție.
Dacă nu poți da bac-ul, te duci la o postliceală.
Există facultăți unde poți da bac-ul și mai târziu. Exemplu: https://m.realitatea.net/nu-ai-luat-bac-ul-nicio-problema-te-po-i-inscrie-la-facultate-i-fara-diploma-de-bacalaureat_2081009.html
Fără studii nu poți avea un venit mai bun, chiar dacă la început nu vei câștiga prea mult. Dar în timp vei câștiga experiență.
Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonimg):

Te urasc, dar ai dreptate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pune bilet la pariuri, joaca la pacanele

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut,

am 21 de ani și am fost în situația ta până acum. Soluția ta e să te axezi cât mai mult pe școală. Începe o postliceală sau niște cursuri (alege ceva ce îți place ) și între timp îți poți lua bac-ul apoi poate continui cu o facultate iar situația ta se va îmbunătății garantat.
Mult succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează