| maxwell23jr a întrebat:

Salutare TPU,nu vreau sa deranjez pe nimeni din confortul său,stiu ca pe nimeni nu preocupa problemele altora, dar am nevoie de ajutorul vostru, sunt împrăștiat de mai bine de 2 săptămâni, o situatie ce ma depăseste ca si persoana, va rog din tot sufletul, cine are idei, soluții de a produce niste bănuți, va rog seriozitate.

7 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Ai 2 sanse: daca esti profesionist in programare ori analist, poti sa-ti iei contracte pe site-urile profesionale unde se pun proiecte de programare (freelancer si upwork).

Daca nu esti expert in programare, poti sa-ti iei o munca fizica, locala, pe la gradini, ferme, sere locale, fiindca toate lumea are nevoie de mana de lucru acum.

| anonimg a răspuns:

Te duci ca ajutor de meseriaș în construcții.
Sau merchandiser la magazin (să așezi produsele pe rafturi).
Sunt firme de cablaje auto care caută angajați pe schimburi.
Toate le găsești pe internet în localitatea ta (sau ceva apropiat de tine. Și să nu te aștepți să găsești colegi amabili.
Cauți cursuri gratuite care la final îți oferă un loc de muncă.
Nu te poți ridica din prima. De aceea trebuie să accepți ceva ca sprijin din lucrurile (lucrările) de mai sus sau altele asemănătoare. Acestea te vor ajuta să faci școala de șoferi prin punerea deoparte a unor bani, și apoi îți va fi mai ușor.
Trebuie să renunți la orice viciu care îți consumă partea financiară, dar și acelea care îți distrug viitorul, care te fac să nu vezi nimic în viitor. Și viitorul trebuie să treacă obligatoriu prin continuarea și terminarea studiilor.

| ContInchis666 a răspuns:

Loc de munca, sau imprumut, amânarea bunurilor de valoare

| AndrElle a răspuns:

Vinde și tu pe acasă ce ai și nu-ți trebuie. Loc de muncă chiar și fără să fii angajat. Depinde, ești băiat sau fata?

| Hela a răspuns:

Pe termen lung: daca ai învăța java, GO, website(javascript, php, html), securitatea datelor sau advertising... pe termen scurt: Videochat, Youtube, onlyfans...

| NitaAndreiOVB a răspuns:

Salut! Te pot ajuta eu cu problema asta..am fost in aceeasi situatie si am ajuns intr-un loc super bun cu niste oameni geniali care te si dezvolta, te si ajuta. Da mi un mesaj daca vrei sa vorbim mai multe, as vrea sa te ajut. 0754264200