| Denis47864338943 a întrebat:

Salutari. Vreau sa investesc aproximativ 500 lei in crypto. Niste sfaturi imi puteți da? Ce platforma sa folosesc (vreau cumpăr si sa vand tot pe aceeasi platforma)? Cum ii pot cumpăra (pot prin paysafe direct) etc? Va rog dau funda!

7 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Iti recomand sa folosesti platforma Coinbase PRO (e gratis) si sa cumperi doar BTC, ETH, LTC, BCH. Restul, e doar o perioada de timp pana dispar.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tine banii nu i mai arunca aiurea nu te imbogatesti deloc, îi imbogatesti pe hoti, pe smecheri.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Da' un card nu ai si tu ca sa fie totul ok? Ca si platforma, cel mai de bun-simt ar fi Binance. Ia frumos Shiba INU de toti banii si stai chill vreo doi ani. Bautura si dansatoarele din buric, dupa aia. big grin
P.S. Si moneda celor de la Binance, BNB, ar potential solid sa se dubleze cel putin pana la sfirsitul anului, dar pana in 2023-2024, o crestere de 10-20X sau chiar mult mai mare la Shiba INU nu e deloc fantasmagorica.

| AlexDorinel a răspuns:

N ai ce sa faci cu 500 lei, e prea puțin. Eu zic sa investești Intr o companie nu pe prostii.

| Lukasssz a răspuns:

Nu merita, le faci bani la smecheri.

| DoctorFrankenstein a răspuns:

Eu folosesc Coinbase de mai bine de 2 ani si sunt multumit, fee-ul la orice tranzactie e 1 dolar,
A zis cineva mai sus ca, coinbase PRo e free, nu e free, acela e cu abonament lunar daca faci abonament, numai platesti fee, dar ala e recomandat doar daca faci multe tranzacti, caci da gen 5dolari lunar pe abonament iar daca faci mai mult de 5 tranzacti te-ai scos, intalegi?
Poti opta si pentru binance, e mai nou are statistici mai avansate, mai multe monede, si feeul doar de 0, 50
Am in ambele, doar ca, coinbase este mai usor de folosit are o interfata mai simpla, si iti ofera gratut niste bani, atata tot.

Te rog sa nu asculti de cei de mai sus, nu imbogatesti pe nimeni, orice capital are un statut inregistrat autorizat, bine intales este bine sa intrebi in ce moneda merita sa investesti, cel mai recomandat este in cele mai cunoscute, sunt si monede private precum monero etc dar depinde pentru ce ai nevoie.
BTC si ETH sunt si vor fi mereu sus,
Investitia in cripto se poate avea avantaje si dezavantaje depinde de piata si etc.

| DoctorFrankenstein a răspuns:

Inca ceva important de precizat, atunci cand doresti sa investteti in orice, este bine sa fii informat inainte, si sa faci niste calcule, nu doar sa alculti ce zic toti, trebuie sa gandesti putin, pentru tine o faci, oricum majoritatea nu stiu cu ce se mananca acest tip de tranzactii si piatra de marketing online in cripto, are vechime e stabila, este autrizata, totul depinde ce vrei sa faci cu monedele virtuale.
Sunt monede pentru foarte multe lucuri,
Iti dau un exemplu Tokens pe orice site sunt la fel moende virtuale, la fel multe siteuri si companii, au moenda proprie, chiar si cele din jocuri au fost transformate in tokens-urri gen robux, v-bucks laughing stiu sunt ridicol dar da, exista, sunt doar niste metode de exchange in real, o medotda bine gandita pentru evitarea centralizari banilor de catre intitutile bancare si guvern, majoritatea blackchain-urilor de care apartin tokenurile sunt publice si decentralizate, adica nu exista o entitate care sa controleze moneda doar pentru el insusi. totusi exista si token-uri provate acelea find si centralizate, de aceea e bine sa investeti doar in cele mai cunoscute care au block-chain ul public.
Ethereum foloseste smart contracts pentru a face tranzactii o metoda mai libera, in schimb BTC are propriul blockchain public orice trazactie este publica la o anumita adresa si toti participanti o pot vedea doar recipientul, senderul si reciverul sunt personale.