|

Stiti cum celebritati precum James Charles, au coduri de reducere de 10% la produse, ce se intampla cu acel 10%, se duc la celebritatile ai caror coduri apartin?

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu laughing li se dă o sumă de bani pentru colaborarea respectivă din prima, codu respectiv e mai mult să monitorizeze firma cât câștig au de la respectiva „vedetă"

| a răspuns:

Nu! Codurile alea sunt un fel de cadou pentru el, iar el la randul lui sa faca un fel de cadou urmaritorilor. Pe langa acele coduri el primeste o suma mult mai mare de bani.

| a răspuns:

James Charles e asa de "scump" ca daca ar colabora vreo firma cu el si ar da un cod de 10% nu ala ar fi castigul lui ci o sa il plateasca firma cu sute de mii de euro probabil. Dar daca vorbim de "vedete" din astea autohtone mai putin cunoscute, gen Oana Radu (ca am vazut ca si ea face) mai mult ca sigur castiga un procent din vanzari. Practic nu avem cum sa spunem ca 10% se duc la vedete, 10% e reducerea pe care o primesc oamenii, daca e reducere nu se transfera si nu se transforma in bani pentru ele.

| a răspuns:

Probabil au chiar ei o reducere mai mare sau comenzi gratuite de la acea firma cu cat au mai multi cumparatori care au folosit acel cod pentru ca inseamna ca fac cunoscuta firma respectiva si este deci o metoda de a atrage clienti si deci e si in avantajul persoanei care a plasat codul de discount adica vedeta, iar cu cat e mai cunoscuta cu atat are mai multi urmaritori care cumpara si deci si un castig mai mare.