Pai, de obicei, daca-i prost, nu mai rezisti pana la sfarsit. Sau dormi. Sau, pur si simplu il uiti cat mai repede. Ce sens are sa-ti incarci memoria cu toate tampeniile?
Daca zic imi pun toata lumea in cap :
White Chicks - considerat dintre cele mai tari comedii.
Yes Man - cu Jim Carrey.iarasi.toti lauda filmul asta dar nu inteleg de ce. mi s-a parut extrem de slab, chiar stupid.
The Secret - documentar intr-un fel, cica iti schimba modul de a gandi.am rezistat doar 30 de min...nu mi-au placut motivele aduse plus ca totul se baza pe autosugestie - iar o sa-mi sara multi.
Black sheep nici n-am inteles ce vrea de la viata mea filmu ala
http://www.imdb.com/title/tt0779982/
Vanila ice (sau cum s-o scrie ) nu am inteles nimic din el si nici din ocean`s eleven
Am vazut niste filme horror fff prost realizate, s-au difuzat pe kanal D sau chiar si pe altele, de exemplu cu un crocodil imens care traieste in pestera si "fuge" extraordinar de repede...sau filmele din colectia "Emanuelle"... onsider ca ar putea impresiona numai o virgina sau un barbat care sufera rau de L>T>P>
Iti "recomand" eu 2 filme infiorator de slabe :"Blood trails "... Un film infiorator de slab...plictisitor si in acelasi timp cu un scenariu monoton.actiune ce curge previzibil si cu un final obisnuit filmelor de categorii inferioare...: "Bled"... Un film din categoria "somnifer "... un film pe care il puteti viziona atunci cand vreti sa adormiti rapid...actiune monotona de la cap la coada...cateva efecte speciale demne de inceputurile cinematografiei...pe scurt un film de o calitate inferioara...
O varianta noua la bloody mary...deci oribil.2008.ceva de genul. oribil film, cel mai prost p care l-am vazut
anonim_4396 întreabă: