| LarisaChe07 a întrebat:

Unde si cum pot vinde haine si incaltaminte in valoare de 27.000$ pe care le-am purtat de 2-3 ori?

44 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

La valoarea ta ce sa le mai vinzi... doneaza-le

| LarisaChe07 explică (pentru suntserios):

Bravo, daca caut mai bine fac donatie echivalent cu un S Class... laughing

| suntserios a răspuns (pentru LarisaChe07):

La valoarea ta umbli cu SClass de 27.000?
Pai ala e vechi de 15 ani

Ma refeream ca daca caut mai bine prin hainele care nu imi plac, adun un pret de un S Class, nu ca merg cu un S class de 15 ani.

Si mai termina cu "valoarea mea", ca nu am nicio valoare, sunt un nimeni fara parinti.

| suntserios a răspuns (pentru LarisaChe07):

"sunt un nimeni fara parinti."

Mi ai inchis gura aici, nu am ce sa mai zic.
Bravo.

Pai cam asa e. Banii aia nu-s meritul meu. Daca as fi singura, la varsta asta nu cred ca as fi in masura sa fac afaceri sau sa lucrez o luna pentru un salariu pe care l-as termina in cateva ore.

| VoidEternal a răspuns (pentru LarisaChe07):

Aoleu, doamne ferește. Cum sa donezi atât? Asta ar insemna chiar sa ajuti pe cineva. We wouldn't want that, would we?

Apropo, care e pentru tine diferența între o haină de 2000 de lei și una de 4000 de dolari? In afara de etichetă. Că tot copii de 12 ani din Malaezia lucrează la ambele.

| LarisaChe07 explică (pentru VoidEternal):

Pentru mine diferenta intre hainele ieftine si hainele de lux este faptul ca difera design-ul( la marcile ieftine, majoritatea hainelor sunt monotone si uneori chiar urate) si materialele ( sunt mai de calitate).
Singurul brand ieftin care ofera un raport pret-design bun, este Nike.

Hainele de lux nu sunt facute in Malaezia, Cambodia sau mai stiu eu ce. Majoritatea sunt facute in Italia sau Franta

| VoidEternal a răspuns (pentru LarisaChe07):

Exista desigur diferențe între calitatea materialului. Dar nu am zis o haină de 200 de lei. Am zis una de 2000. Aia nu e o haină ieftina. Și până la urma, bumbacul e bumbac, mătasea e mătase, exista niste praguri de la care, orice ai face unui material, nu poți să pretinzi că e mai de calitate. Nu punem la socoteală înmuierea in lacrimi de unicorn auriu, sau procesarea la lumina lunii pline când e mercur in retrograd.

Evident că o rochie de 100 de lei se simte diferit fata de una de 700-800 de euro, dar între una de 1000 de euro și una de 10.000 de euro ce diferență mai e?

Iar în legătură cu locul unde sunt fabricate, nu mă refeream la ce scrie pe eticheta. Că unei imprimante ii e la fel de ușor să tipărească "made in Italy" ca și "made in Vietnam".

Îți garantez că cel care croiește și coase efectiv o rochie de 10.000 de euro, tot salariul minim pe economie îl are, asta presupunând că lucrează cu acte. Iar diferența intra in buzunarul unui singur om, de cele mai multe ori. Minus niste cheltuieli de marketing, eventual.

Diferentele intre o rochie de 1000$ si una de 10000$ pot fi:

1.O rochie de 10000$ poate fi fabricata din matase naturala sau brocart, care sunt mai scumpe decat materialele sintetice.
2. Cea de 10.000$ poate fi facuta de un designer care introduce elemente complexe, mult mai greu de realizat si necesita o finete mai mare.
3. Nu sunt facute in cantitati industriale, la graba. Toate rochiile de 10.000$ sunt facute manual si cu grija.
! 4. Modul in care se aseaza pe fund, sani, talie. Asta e cel mai important!

| relian a răspuns:

Daca tu ai 16 rochii sau ce or fi, care fac 27k $, intri aici si intrebi cui le vinzi laughing asta suna a basm.

Cine da atitia banii pe o haina sau pe cate spui, acea persoana nu sta pe TPU, nu sta deloc pe net, nici nu vinde acele haine, pentru ca are bani destui sa ia altele.
Hainele tale daca fac ce spui sau cit spui, nu da 2 lei nimeni pe ele laughing pentru ca nu-s haine obisnuite, iar majoritatea oamenilor poarta haine obisnuite, si pentru ca majoritatea oamenilor is oameni normali, nu de astia dusi de acasa.

Banui ca te plictisesti rau si nu stii ce sa mai inventezi, ori ai ceva probleme

| LarisaChe07 explică (pentru relian):

As putea la fel de usor sa nu le vand, dar decat sa le arunc, mai bine le dau la un pret mai mic si scap de ele, pentru ca oricum au fost purtate de 2-3-4 ori.

Probabil daca erau banii mei si nu ai parintilor, nu stateam pe TPU, dar asta e, cand voi face 18 ani nu voi mai avea timplaughing

| VoidEternal a răspuns:

Https://truestyle.ro/

Dar nu prea sunt genul de haine pe care le vinzi la second. Cand dai atatia bani pe haine iti cam asumi chestia asta. Adica nu cumperi haine de genul daca nu iti permiti sa le pastrezi. Luxul nu e ieftin happy

Nu vreau sa-ti tin un discurs despre inutilitatea hainelor de firma in general, despre ce puteai sa faci cu banii aia pentru tine, sau ca sa ajuti pe altii, dar macar asuma-ti gusturile "extravagante".

You can't have your cake and eat it too.

| johnnny123 a răspuns (pentru VoidEternal):

Ți-ai pierde timpul dacă i-ai ține un discurs.
Presupunând că spune adevărul, atunci este clar că nu are nicio reprezentare a valorii banilor. Pentru că îi pică de la părinți, nu-i câștigă singură.

Imi asum ca se pot rupe, strica si sa duca dr*cu. Dar nu imi asum ca stau degeaba in dulap luni intregi fara sa le port pentru ca nu imi mai plac. Asa, mai bine le vand si imi iau altele de banii aia, mai ales ca sunt invitata la o nunta si trebuie sa fac o investitie in haine de nunta.

| ALM2000RO a răspuns:

O apărut acum aplicația Vinted. Îi f promovată din ce văd. E specializată pe vânzări de îmbrăcăminte și încălțăminte. Te sfătuiesc să ți-o instalezi. E gratuită și trebuie să faci poze la haine iar prețul îl fixezi tu.
Vezi că cumpărătorii cei mai mulți îs din Polonia, ăia au mult mai multă dare de mână decât noi.

| LarisaChe07 explică (pentru ALM2000RO):

Le-am dat deja, merci oricum!

| newaccountbye a răspuns:

De curiozitate, ce lucrează părinții tăi?

| LarisaChe07 explică (pentru newaccountbye):

Au cartiere rezidentiale.

| DEVdani a răspuns:

Poti sa urci poze cu produsele?

| johnnny123 a răspuns (pentru DEVdani):

Ciudat ca un om atât de apropiat de Dumnezeu ca tine să fie interesat de niște lucruri atât de obscen de scumpe...
Nu cred că Isus ar fi fost interesat de teniși Louis Vuitton.

| newaccountbye a răspuns (pentru johnnny123):

Nu lua numele Domnului in deșert! Fiecare persoana are dreptul sa fie curioasa.

| johnnny123 a răspuns (pentru newaccountbye):

De dragul discuției, arată-mi mai exact în ce punct l-am luat în deșert. Când am spus că Isus nu ar fi fost interesat de teniși Louis Vuitton?

Da, plus ca in loc sa-ți respecți aproapele, tu ai mers pe profilul lui sa vezi ce răspunsuri a oferit altor persoane și ai observat tu ca e o persoana religioasă, găsind un subiect să îl judeci.

| suntserios a răspuns (pentru newaccountbye):

Stai asa sa inteleg ca sunt mega curios...

Tu judeci acum pe cineva ca a judecat pe cineva?

| newaccountbye a răspuns (pentru suntserios):

Ok. Cu ce ți se pare ca am judecat persoana respectiva? A fost un sfat in primul mesaj, iar in al doilea i-am răspuns la întrebare.

" in loc sa-ți respecți aproapele, tu ai mers pe profilul lui sa vezi ce răspunsuri a oferit altor persoane "

uite aici

De când este o crimă să vezi ce răspunsuri a avut cineva pentru a-ți forma o opinie despre acel cineva în cunoștință de cauză? Mi se pare chiar un lucru de bun simț.

Iar dacă tot suntem la capitolul ăsta, țin să-ți reamintesc (în caz că ai uitat) că acum patru zile întrebai cum poți să furi lucrarea de licență.

Știu că nu stau foarte bine la capitolul Biblie, iar tu în mod evident stai mult mai bine decât mine, dar amintește-mi te rog care era poziția lui Dumnezeu referitoare la furt și minciună?

Domnule, nu am vârsta dumneavoastră și nici una cu care as putea merge la facultate! happy
Întrebarea despre licența nu a fost pentru mine! Doar încercam sa îmi ajut un tovarăs care urmează doua facultăți și una din ele fără frecventa. Din dorinta de a-l ajuta, i-am propus sa ii caut un site cu o echipa care se ocupa de lucrări de licența. Și despre ce furt aberați? Acele lucrări se plătesc și nu sunt furate, dar poate va depășește vârsta și nu știți cum se procedează.
Dacă vă contraziceți cu un copil de 15 ani, atunci ce sa mai spun? Și cine a spus ca este o crima? Am spus doar ca nu e ok sa judecați o persoana și sa îl adăugați pe Dumnezeu in toată situația. Pana la urma fiecare om are curiozitate și puteați sa ignorați răspunsul acela, însă ați ales sa găsiți un subiect de abordat. Va rog, găsiți alta persoana pe care să încercați să o învățați anumite lucruri, însă nu pe mine. Va respect pentru ca sunteți mai in vârsta decât mine și pentru ca Dumnezeu spune să ne iubim aproapele!

Dacă dvs credeți in coincidente și nu in Dumnezeu sau religie (nu vreau sa vorbesc in neștiința de cauza), trebuie sa găsiți persoane care își lauda Tatăl Ceresc si sa încercați sa va întoarceți împotriva lor? :/

Potoleste-te, e irelevant cine in ce crede, ca tu ai inceput cearta pe aici...

Și dvs v-ați băgat. A cui e vina?

| LarisaChe07 explică (pentru DEVdani):

Nu stiu cum as putea sa pun poze aici, si oricum nu cred ca ai fi interesat de 16 piese de imbracaminte de 27k$.

| LarisaChe07 explică (pentru johnnny123):

Ce legatura are Dumnezeu cu subiectul? rolling on the floor

1. O lucrare de licență făcută de altcineva decât de persoana care se trece drept "autor" (și care va obține o diplomă de pe urma acelei lucrări) ESTE o lucrare furată. Faptul că respectivul a plătit bani pentru producerea acelei lucrări este irelevant.

Dacă nu ești capabil(ă) să înțelegi nici măcar acest lucru elementar, este evident că nu am ce discuție să port cu tine.

2. Dacă ar fi să ne luam după predicile cu care a umplut DEVdani acest site, atunci toți oamenii care s-au mastu**at vreodată, care au făcut sex premarital sau care pur și simplu au o altă interpretare a Bibliei decât el sunt condamnați să-și petreacă eternitatea în chinurile iadului.

Am tot dreptul să fiu sarcastic cu un om care în mod constant judecă oamenii conform convingerilor lui și care împarte în dreapta și-n stânga "sentințe eterne" tuturor celor care nu aderă la setul lui strict de credințe.

| johnnny123 a răspuns (pentru LarisaChe07):

Niciuna. Am deviat de la subiect.

Sincera sa fiu, nici nu ma interesează despre acea lucrare de licența. Eu doar am încercat sa îmi ajut un amic din copilărie. Eu nu iau apărarea nimănui, nu m-am uitat peste răspunsurile oferite de persoana respectiva, doar mi s-a părut răspunsul dvs puțin jignitor și v-am explicat de ce. Fiecare interpretează Biblia așa cum dorește, important e sa o înțeleagă și sa-L urmeze pe Dumnezeu!

1. "nu m-am uitat peste răspunsurile oferite de persoana respectiva, doar mi s-a părut răspunsul dvs puțin jignitor și v-am explicat de ce"

Exact asta spuneam și eu:
Răspunsul meu pentru DEVdani a avut o motivație. Pentru că eu "mi-am făcut temele" înainte de a da acel răspuns.

În schimb răspunsul tău pentru mine a venit în totală necunoștință de cauză, pentru că tu nu te-ai obosit să înțelegi contextul.

2. "Fiecare interpretează Biblia așa cum dorește, important e sa o înțeleagă și sa-L urmeze pe Dumnezeu!"

Spune-i asta lui DEVdani, nu mie. El este cel care crede că posedă singura interpretare corectă a Bibliei, și că toți ceilalți se înșeală.

Răspuns utilizator avertizat
| CasandraPetrovici a răspuns:

Bonasera Celo i vestiti e i scarpe da vendere se serve a qualcuno mi potete chiamare su questo numero 3715380994 Sono di L Aquila 67100

| PartialInsanity a răspuns:

Pe aplicatia Vestiare Collective sau mai exista luxuraelite.ro
Intra acolo si vezi ca nu mai stiu cum se procedeaza. Aveau pe Facebook mai demult si puteai sa vinzi diverse dar au renuntat la Facebook si si-au facut site. Bafta

| LarisaChe07 explică (pentru PartialInsanity):

Le-am vandut deja, dar ms oricum.