| SERIALS a întrebat:

Vreau sa particip la concursul italian de bonuri de plata, este nevoie ca sa fac cat mai multe plati cu cardul ca sa intru in cei 100 000 persoane cu cele mai multe bonuri. Concursul a inceput in 01 ianuarie si se termina in 30 iunie. Premiul final e de 1500 euro.
Pe pozitia 100000 se afla o persoana care are 91 tranzactii/ plati cu cardul.
Spuneti-mi niste strategii ca sa acumulez cat mai multe bonuri cu cardul? Ar trebui sa fac cate 3-4 bonuri pe zi. Va spun ca nu exista o suma minima pentru bon. Unica problema e ca nu trebuie sa fie 2 bonuri pe zi in acelasi magazin. Ce as putea cumpara zilnic? Vreau sa cheltui putini bani, gen 5 euro pe zi.

Răspuns Câştigător
| badpanda a răspuns:

"Il Governo ha annunciato l’azzeramento delle commissioni per i negozianti sui micropagamenti inferiori a 5 euro effettuati con strumenti elettronici come carte di credito e di debito. Una mossa che quasi nessun operatore ha accolto, se si escludono pochi di loro."


Doar 3 operatori au aderat.

5 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Eu zic sa te potolesti sunt niste scammuri asa cum sunt pe la noi cele cu alimenteaza de 100 de lei la cutare statie de carburant si castigi un bmw, cumpara ciocolata inscrie codul prin sms la nr cutare si castigi nu stiu ce s-a.m.d toate sunt scammuri
Si daca pentru 1500 de euro cheltuiesc 999, 99 de euro nu mi se pare mare branza.

| badpanda a răspuns:

O sa te ia la suturi vanzatorii.Ei platesc comisioanele pentru tranzactiile cu cardul.

| SERIALS explică (pentru badpanda):

Pai si daca vrei sa cumperi un lucru de un euro, care este problema?

| badpanda a răspuns (pentru SERIALS):

Inseamna ca esti un rupt in cwr care nu are un euro in buzunar.

| SERIALS explică (pentru badpanda):

Am aflat ca in Italia platile inferioare de 5 euro nu au comision pe durata cashback-ului, deci nu este o problema, poti achita si un produs