Avem un nou concurs pentru pasionații de programare neurolingvistică și nu numai!

Dacă vrei să îți începi noul an în forță, avem pentru tine concursul potrivit. Fundația Calea Victoriei oferă o invitație la Cursul de Comunicare eficientă şi tehnici NLP care începe pe 10 ianuarie.

Cursul oferă soluţii practice pentru a ajunge la succes – soluţii care ţin de organizarea mentală şi strategii de convingere subliminală. Atitudinea pe care o avem influenţează covârşitor rezultatele obţinute atunci când vrem să convingem o persoană. La acest curs veţi afla mai multe despre felul în care programarea propriilor gânduri influenţează interlocutorul.

Se va discuta despre Programarea Neuro-Lingvistică, principiile comunicării eficiente, intra şi inter comunicare, despre presupunere şi bariere în comunicare.

Obiectivele cursului:

  • dezvoltarea abilităţilor de organizare a comunicării în scopul influenţării auditoriului
  • îmbunătăţirea încrederii în sine
  • folosirea principiilor NLP în stabilirea şi atingerea obiectivelor

Dacă te pasionează așa ceva și vrei invitația, răspunde în comentarii la întrebarea Ce te motivează cel mai mult să participi la acest curs? până pe 5 ianuarie. Câștigătorul va fi tras la sorți.

 

Mult succes, dragilor!

9 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

Si cursul de horoscop? Sau reiki? Ce-i cu discriminarea asta?

Exista atatea pseudovrajeli care livreaza "cursuri" ca isi merita si ei sansa.
Eu votez sa facem un curs in care sa demonstram ca pamantul e plat si ca putem ajunge in antarctica prin tuneurile dacice.

| RAY a răspuns:

Foarte interesant, știința se ocupa acum tot mai mult de neurologie, și s-au descoperit foarte multe lucruri, și eu as vrea sa fiu acolo, as plăti dacă ar fi în Timișoara

| Intum a răspuns:

Https://www.scientia.ro/......itica.html

Interesant, până când citești asta.

| Laura48 a răspuns (pentru Intum):

Ai citit ce scrie in... descriere, aici, unde ai raspuns? intreb nu pentru ca am idee despre ce se face la acest curs, ci pentru ca in articolul dat de tine nu scrie nicaieri ca tehnicile NLP sunt o vrajeala. si, inca ceva, pot sa iti spun sigur doua lucruri: exercitiile NLP - numite tehnici sau cum vrei - nu tin de credinta/religie si in nici un caz nu e vorba de a crede ca functioneaza sau a nu crede. cat timp nu le aplici, cu siguranta NU functioneaza. a doua chestie: daca nici o singura data NU ai folosit personal ceva din toata gama NLP... pentru a rezolva o problema. cum probabil a facut si autorul articolului, atunci nu prea ai despre ce sa spui ca e interesant. Concluzia mea e ca acest curs este interesant si poate util pentru cei care doresc sa invete si lucreaza foarte mult cu comunicarea.

| Mirel4412 a răspuns:

Sper sa castig si sa dau premiul altcuiva happy

| Seba2013 a răspuns:

Tare! Si pe mine ma pasioneaza si motiveaza.
Interesant univers: afazie a limbajului, forma didactica, comunicare, simbol, perceptie, Ferdinand de Saussure dezbatere cu alti lingvisti, urme psihice. La asta ma gandesc in momentul acesta. Oricum bun si interesant. Si eu sunt acolo!

| BIoody a răspuns:

Hmm... Interesant happy
Cred ca ar fi folositor daca s-ar specifica putin mai multe detalii,
de exemplu, unde se desfasoara acest curs, si daca necesita transport etc

| marrryya a răspuns:

Mi-as dori sa particip fiindca ma pasioneaza subiectul si ma gandeam sa urmez o cariera care sa aiba legatura cu zona aceasta. Sarbatori fericite!